МЕНЮ
Количка

Huawei Ascend Y3 II

Калъф тефтер флип bSmart Magnet Book страничен, За Huawei Ascend Y3 II, Черен Калъф тефтер флип bSmart Magnet Book страничен, За Huawei Ascend Y3 II, Черен
Примерна снимка -10 %
Съвместим модел: Huawei Ascend Y3 II
Калъф за телефон тип тефтер - флип. Изработен от висококачествена еко кожа, придава елегантност и изтънченост на смартфона, допринасяйки за неговата сигурност и безопасност. Предпазва както гърба на телефона, така и неговия дисплей. Калъфът е устойчив на евентуални удари при изпускане на устройствот..
8.99лв. 9.99лв.
Онлайн цена:8.99лв.
Силиконов кейс MBX, За Huawei Ascend Y3 II, Прозрачен Силиконов кейс MBX, За Huawei Ascend Y3 II, Прозрачен
Примерна снимка -11 %
Съвместим модел: Huawei Ascend Y3 II
Издръжлив, удобен, лек и гъвкав силиконов прозрачен калъф. Проектиран така, че да прилепва плътно и функционално по панела на устройството, като го обгръща внимателно и го предпазва. Пълен достъп до екрана, камерата, всички бутони, входове и изходи на Huawei Ascend Y3 II..
14.99лв. 16.90лв.
Онлайн цена:14.99лв.
Стъклен протектор за дисплей MBX, За Huawei Ascend Y3 II, Прозрачен
Примерна снимка -21 %
Съвместим модел: Huawei Ascend Y3 II
Качествен стъклен протектор от закалено стъкло. Лесно и бързо поставяне. Защита от появата на драскотини по сензорния дисплей на устройството. Защита при удар и изпускане. Не влияе на качеството на дисплея и не намалява видимостта. Съвместим модел: Huawei Ascend Y3 II..
10.99лв. 13.90лв.
Онлайн цена:10.99лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.