МЕНЮ
Количка

Huawei Ascend Y6 II

Калъф тефтер флип bSmart Magnet Book страничен, За Huawei Ascend Y6 II, Сребрист Калъф тефтер флип bSmart Magnet Book страничен, За Huawei Ascend Y6 II, Сребрист
Примерна снимка -10 %
Съвместим модел: Huawei Ascend Y6 II
Калъф за телефон тип тефтер - флип. Изработен от висококачествена еко кожа, придава елегантност и изтънченост на смартфона, допринасяйки за неговата сигурност и безопасност. Предпазва както гърба на телефона, така и неговия дисплей. Калъфът е устойчив на евентуални удари при изпускане на устройствот..
8.99лв. 9.99лв.
Онлайн цена:8.99лв.
Силиконов кейс MBX, За Huawei Ascend Y6 II, Прозрачен
Примерна снимка -11 %
Съвместим модел: Huawei Ascend Y6 II
Издръжлив, удобен, лек и гъвкав силиконов прозрачен калъф. Проектиран така, че да прилепва плътно и функционално по панела на устройството, като го обгръща внимателно и го предпазва. Пълен достъп до екрана, камерата, всички бутони, входове и изходи на Huawei Ascend Y6 II..
14.99лв. 16.90лв.
Онлайн цена:14.99лв.
Стъклен протектор за дисплей MBX, За Huawei Ascend Y6 II, Прозрачен
Примерна снимка -21 %
Съвместим модел: Huawei Ascend Y6 II
Качествен стъклен протектор от закалено стъкло. Лесно и бързо поставяне. Защита от появата на драскотини по сензорния дисплей на устройството. Защита при удар и изпускане. Не влияе на качеството на дисплея и не намалява видимостта. Съвместим модел: Huawei Ascend Y6 II..
10.99лв. 13.90лв.
Онлайн цена:10.99лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.