МЕНЮ
Количка

Huawei P40 Pro Plus

Силиконов кейс iPaky матиран, За Huawei P40 Pro Plus, Черен Силиконов кейс iPaky матиран, За Huawei P40 Pro Plus, Черен
Примерна снимка -11 %
Съвместим модел: Huawei P40 Pro Plus
Елегантен силиконов гръб с матирано покритие. Придава на телефона стилна визия, като едновременно с това го предпазва от евентуални удари, счупване или механични повреди. Калъфът е функционален и удобен за ползване, тъй като разполага с всички входове, изходи и бутони на телефона. Осигурява пълен до..
14.99лв. 16.90лв.
Онлайн цена:14.99лв.
Стъклен протектор за дисплей MBX 5D UV Full Glue Edge с лампа за Huawei P40 Pro Plus, Прозрачен Стъклен протектор за дисплей MBX 5D UV Full Glue Edge с лампа за Huawei P40 Pro Plus, Прозрачен
Примерна снимка -15 %
Съвместим модел: Huawei P40 Pro Plus
Това е стъклен протектор в комплекта на който е включено течно лепило и UV лампа с която екрана се залепя по цялата повърхност. Прилепва плътно и здраво към дисплея. Работа на тъч екрана и ултразвуковия сензор за пръстовия отпечатък с този протектор е безпроблемна. Защита от появата на драскотини по..
16.99лв. 19.90лв.
Онлайн цена:16.99лв.
Стъклен протектор за задна камера MBX за Huawei P40 Pro Plus, Прозрачен
Примерна снимка -22 %
Съвместим модел: Huawei P40 Pro Plus
Стъкленият протектор за задна камера е перфектното решение за предпазване от удари, счупване, драскотини и прах. Запазва цветовете на камерата, яркостта и силата на светкавицата, като в същото време има високо ниво на прозрачност. Благодарение на него, камерата ти ще бъде в сигурни ръце, тъй като е ..
6.99лв. 8.99лв.
Онлайн цена:6.99лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.