МЕНЮ
Количка

Sony Xperia XZ1

Калъф тефтер флип bSmart Magnet Book страничен, За Sony Xperia XZ1, Черен Калъф тефтер флип bSmart Magnet Book страничен, За Sony Xperia XZ1, Черен
Примерна снимка -10 %
Съвместим модел: Sony Xperia XZ1
Калъф за телефон тип тефтер - флип. Изработен от висококачествена еко кожа, придава елегантност и изтънченост на смартфона, допринасяйки за неговата сигурност и безопасност. Предпазва както гърба на телефона, така и неговия дисплей. Калъфът е устойчив на евентуални удари при изпускане на устройствот..
8.99лв. 9.99лв.
Онлайн цена:8.99лв.
Силиконов кейс MBX, За Sony Xperia XZ1, Прозрачен Силиконов кейс MBX, За Sony Xperia XZ1, Прозрачен
Примерна снимка -11 %
Съвместим модел: Sony Xperia XZ1
Издръжлив, удобен, лек и гъвкав силиконов прозрачен калъф. Проектиран така, че да прилепва плътно и функционално по панела на устройството, като го обгръща внимателно и го предпазва. Пълен достъп до екрана, камерата, всички бутони, входове и изходи на Sony Xperia XZ1..
14.99лв. 16.90лв.
Онлайн цена:14.99лв.
Силиконов кейс Mercury Jelly Case, За Sony Xperia XZ1, Черен Силиконов кейс Mercury Jelly Case, За Sony Xperia XZ1, Черен
Примерна снимка -10 %
Съвместим модел: Sony Xperia XZ1
Мек предпазен калъф за телефон, произведен от Mercury. Искрящи цветове и надеждна защита срещу драскотини и повреди. Специалното покритие, което не се плъзга на гладка повърхност прави телефонът Ви много по-стабилен. Снабден с всички необходими прорези за функциите на телефона. Поема удари при случа..
8.99лв. 9.99лв.
Онлайн цена:8.99лв.
Стъклен протектор за дисплей MBX, За Sony Xperia XZ1, Прозрачен
Примерна снимка -21 %
Съвместим модел: Sony Xperia XZ1
Качествен стъклен протектор от закалено стъкло. Лесно и бързо поставяне. Защита от появата на драскотини по сензорния дисплей на устройството. Защита при удар и изпускане. Не влияе на качеството на дисплея и не намалява видимостта. Съвместим модел: Sony Xperia XZ1..
10.99лв. 13.90лв.
Онлайн цена:10.99лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.