МЕНЮ
Количка

Xiaomi Redmi 5 Plus

Стъклен протектор за дисплей MBX 5D Full с цяло лепило, За Xiaomi Redmi 5 Plus, Черен
-10 %
Съвместим модел: Xiaomi Redmi 5 Plus
5D Стъклени протектори за телефони с цяло лепило. Висококачественият 5D Full стъклен протектор, изработен по нова технология от закалено стъкло, предпазва дисплея на телефона от удари, надрасквания, прах или счупване. Благодарение на лепилото, което заема цялата долна повърхност на протектора, той ..
26.99лв. 29.90лв.
Онлайн цена:26.99лв.
Стъклен протектор за дисплей MBX, За Xiaomi Redmi 5 Plus, Прозрачен Стъклен протектор за дисплей MBX, За Xiaomi Redmi 5 Plus, Прозрачен
-21 %
Съвместим модел: Xiaomi Redmi 5 Plus
Качествен стъклен протектор от закалено стъкло. Лесно и бързо поставяне. Защита от появата на драскотини по сензорния дисплей на устройството. Защита при удар и изпускане. Не влияе на качеството на дисплея и не намалява видимостта. Съвместим модел: Xiaomi Redmi 5 Plus..
10.99лв. 13.90лв.
Онлайн цена:10.99лв.
Силиконов прозрачен кейс MBX, За Xiaomi Redmi 5 Plus, Прозрачен Силиконов прозрачен кейс MBX, За Xiaomi Redmi 5 Plus, Прозрачен
-13 %
Съвместим модел: Xiaomi Redmi 5 Plus
Издръжлив, удобен, лек и гъвкав силиконов прозрачен калъф. Проектиран така, че да прилепва плътно и функционално по панела на устройството, като го обгръща внимателно и го предпазва. Пълен достъп до екрана, камерата, всички бутони, входове и изходи на Xiaomi Redmi 5 Plus..
12.99лв. 14.90лв.
Онлайн цена:12.99лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.