МЕНЮ
Количка

Xiaomi Redmi 7A

Стъклен протектор за дисплей MBX 5D Full с цяло лепило, За Xiaomi Redmi 7A, Черен
-10 %
Съвместим модел: Xiaomi Redmi 7A
5D Стъклени протектори за телефони с цяло лепило. Висококачественият 5D Full стъклен протектор, изработен по нова технология от закалено стъкло, предпазва дисплея на телефона от удари, надрасквания, прах или счупване. Благодарение на лепилото, което заема цялата долна повърхност на протектора, той ..
26.99лв. 29.90лв.
Онлайн цена:26.99лв.
Силиконов кейс Baseus Design, За Xiaomi Redmi 7A, Златист Силиконов кейс Baseus Design, За Xiaomi Redmi 7A, Златист
-10 %
Съвместим модел: Xiaomi Redmi 7A
Мек и елегантен силиконов калъф Baseus. Изработен от висококачествен материал. Плътно прилепва по телефона. Предпазва от удар и изпускане. Пълен достъп до екрана, камерата, всички бутони, входове и изходи на Xiaomi Redmi 7A..
8.99лв. 9.99лв.
Онлайн цена:8.99лв.
Силиконов кейс iPaky матиран, За Xiaomi Redmi 7A, Черен Силиконов кейс iPaky матиран, За Xiaomi Redmi 7A, Черен
-13 %
Съвместим модел: Xiaomi Redmi 7A
Елегантен силиконов гръб с матирано покритие. Придава на телефона стилна визия, като едновременно с това го предпазва от евентуални удари, счупване или механични повреди. Калъфът е функционален и удобен за ползване, тъй като разполага с всички входове, изходи и бутони на телефона. Осигурява пълен до..
12.99лв. 14.90лв.
Онлайн цена:12.99лв.
Силиконов кейс Litchi имитиращ кожа, За Xiaomi Redmi 7A, Черен Силиконов кейс Litchi имитиращ кожа, За Xiaomi Redmi 7A, Черен
-10 %
Съвместим модел: Xiaomi Redmi 7A
Стилен калъф от висококачествен силикон имитиращ кожа. Предпазва телефонът при удар, осигурява максимална защита и плътно прилепва по него, което го прави по-удобен за захващане. Пълен достъп до екрана, камерата, всички бутони, входове и изходи на Xiaomi Redmi 7A..
8.99лв. 9.99лв.
Онлайн цена:8.99лв.
Силиконов прозрачен кейс MBX, За Xiaomi Redmi 7A, Прозрачен
-13 %
Съвместим модел: Xiaomi Redmi 7A
Издръжлив, удобен, лек и гъвкав силиконов прозрачен калъф. Проектиран така, че да прилепва плътно и функционално по панела на устройството, като го обгръща внимателно и го предпазва. Пълен достъп до екрана, камерата, всички бутони, входове и изходи на Xiaomi Redmi 7A..
12.99лв. 14.90лв.
Онлайн цена:12.99лв.
Стъклен протектор за дисплей MBX, За Xiaomi Redmi 7A, Прозрачен
-21 %
Съвместим модел: Xiaomi Redmi 7A
Качествен стъклен протектор от закалено стъкло. Лесно и бързо поставяне. Защита от появата на драскотини по сензорния дисплей на устройството. Защита при удар и изпускане. Не влияе на качеството на дисплея и не намалява видимостта. Съвместим модел: Xiaomi Redmi 7A..
10.99лв. 13.90лв.
Онлайн цена:10.99лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.