МЕНЮ
Количка

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max

Стъклен протектор за дисплей MBX, За Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max, Прозрачен
-21 %
Съвместим модел: Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max
Качествен стъклен протектор от закалено стъкло. Лесно и бързо поставяне. Защита от появата на драскотини по сензорния дисплей на устройството. Защита при удар и изпускане. Не влияе на качеството на дисплея и не намалява видимостта. Съвместим модел: Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max..
10.99лв. 13.90лв.
Онлайн цена:10.99лв.
Стъклен протектор за дисплей MBX 9D Paper Box Flat, За Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max, Черен Стъклен протектор за дисплей MBX 9D Paper Box Flat, За Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max, Черен
-24 %
Съвместим модел: Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max
9D стъклени протектори за телефони, плоски с цяло лепило. Стъкленият протектор за телефон 9D Paper Box Flat е изработен от висококачествено закалено стъкло. Покрива целия дисплей на телефона плътно и незабележимо, благодарение на цялото лепило, и го защитава от замърсявания и отпечатъци от пръсти. П..
18.99лв. 24.90лв.
Онлайн цена:18.99лв.
Стъклен протектор за задна камера MBX за Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max, Прозрачен
-9 %
Съвместим модел: Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max
Удароустойчив стъклен протектор за задна камера. Притежава високо ниво на прозрачност, запазва яркостта и цветовете на камерата. Защитава камерата от удари, предотвратява драскотини и предпазва от прах. Съвместим модел: Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max..
8.99лв. 9.90лв.
Онлайн цена:8.99лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.