Телефонът е незаменима част от твоето ежедневие. С него работиш, водиш разговори, заснемаш света около теб и наваксваш пропуснатото в социалните мрежи. Истината е, че когато нещо се случи със смартфона, всеки съвременен човек се чувства изгубен, сякаш няма връзка със света. Затова е важно да вземеш предпазни мерки и да защитиш телефона си с кейс и протектор. 

Знаеш ли обаче, че освен стандартните прозрачни и едноцветни кейсове, има и такива, които могат да направят телефона ти уникален? 

Хората имат различен вкус и стил. Някои харесват кейсове с изчистени и едноцветни дизайни, които само подчертават елегантността на телефона. Други предпочитат по-смелите цветове и шарените картинки, с които телефонът сякаш оживява. 

Ако обичаш интересните визии и искаш да притежаваш страхотен кейс по собствен дизайн, то ти си попаднал на правилното място. Днес ще ти представим класацията на топ 3 кейсове с дизайн. Те са изработени от висококачествени материали, удароустойчиви са и защитават телефона ти, като същевременно го превръщат в произведение на изкуството. 

Качеството е сигурно, а удоволствието гарантирано, защото всеки ще завиди на кейса ти! 

Кейс с персонализиран дизайн, с който ще демонстрираш идентичност и стил 

Кейсът служи основно за защита на телефона, но едновременно с това го превръща в любим аксесоар, който те кара да се усмихваш винаги щом го погледнеш. Спрямо своите интереси и предпочитания можеш да избереш кейс с напечатан персонализиран дизайн. Кейсовете с персонализиран дизайн са силиконови и са изработени от материали, които предпазват телефона ти от счупване или механични повреди. Важно е да знаеш, че услугата за печат върху кейс се извършва от висококачествен принтер, който гарантира не само наситени и ярки цветове, но и издръжливост на изображението.

За да изразиш своята идентичност, избери уникален дизайн. Можеш да превърнеш обикновения силиконов кейс в страхотен аксесоар, съчетаващ красивото с полезното. 

Кейсовете с дизайн са предпочитани, защото се превръщат в нещо много лично и скъпо за притежателите си. Затова те могат да бъдат и страхотен подарък за твой близък приятел, любим човек, брат или сестра. В случай, че познаваш достатъчно добре интересите и предпочитанията на човека, можеш да го направиш безкрайно щастлив с такъв персонализиран подарък - кейс, който е създаден специално за него. 

А сега сме ти подготвили класация с трите най-готини и предпочитани кейсове с дизайн, които несъмнено ще зарадват притежателите си. Тези кейсове имат способността да създават приятелства, да събират хора, да носят усмивки и добро настроение! 

Tоп 3 кейсове с дизайн

Тъй като напоследък е тенденция сред младите хора да притежават аксесоар с персонализиран дизайн, решихме, че може да ти бъде полезно да разбереш кои са най-предпочитаните кейсове. 

Едни от най-популярните тематични аксесоари за телефон са кейсовете, вдъхновени от различни сериали и филми, и особено от техните най-известни главни герои.

Доста предпочитани са и кейсовете за влюбени. Много хора правят такъв романтичен подарък на своите половинки. 

Два кейса за телефон с дизайн за двойки

Третият популярен вариант са кейсовете с надписи. Върху тях можеш да поставиш изписана своя любима мотивираща фраза или дори само дума, която смяташ, че би могла да те усмихне. 

А сега нека разгледаме класацията ни по-подробно.

Кейсове за фенове 

На първо място сме поставили кейсовете за фенове. Това са кейсове за почитатели на сериали и филми. Феновете на киното си имат своя общност - фен групи, страници в социалните мрежи и чатове. В тези фен групи или страници членуват много хора със сходни интереси и постоянно се обсъждат теми, свързани с дадения сериал или филм. Там се създават и много колажи с известни персонажи, сред които можеш да откриеш любим дизайн, който да претвориш в кейс за телефон с уникална визия. 

Stranger things 

Особено популярни днес са кейсовете на Stranger Things, американски научно-фантастичен хорър сериал, който се стриймва в платформата за филми и сериали Netflix. Днешните тийнейджъри са запалени фенове на сериала. Затова и кейсовете на Stranger Things са доста търсени и се нареждат на първо място в нашата класацията с кейсове за фенове.

Те са един страхотен аксесоар, визуализиращ любимия сериал. Както знаеш,  истинските фенове колекционират всякакви неща, свързани с любимия сериал -  тениски, блузи, списания, комикси, фигурки, чаши, а защо не и кейсове? Ако си любител на Stranger Things, то непременно трябва да се сдобиеш с такъв кейс. Ако пък твой близък или приятел е луд фен на сериала, защо да не му направиш страхотен подарък? Усмивките и радостта са гарантирани, а принтовете изключително качествени. Притежателят със сигурност ще се любува дълго време на уникалния си аксесоар. 

Кейсове за двама 

На второ място в класацията ни се нареждат кейсовете за двама. Те са страхотен начин да направиш наистина романтичен подарък. Такъв мил жест ще носи на теб и твоята половинка усмивки всеки ден. При всеки поглед към телефона двамата ще изпитвате радост, дори да сте далеч един от друг.

Можеш да поръчаш кейсове за двама за годишнина, рожден ден, Свети Валентин, 8-ми март или просто така, за да зарадваш половинката си. Те са перфектният подарък, с който да покажеш любовта си. Несъмнено ще донесат щастие на теб и любимия човек или на двойката, на която ще ги подариш. 

Този дизайн на кейсове е особено популярен и в социалните мрежи. Влюбените качват снимки, сторита и клипчета на страхотните си кейсове за двойки. Не се колебай, а зарадвай любимия човек, като избереш дизайн, който събужда красиви спомени у двама ви.

Кейсове с надписи 

На трето място поставяме кейсовете с надписи. Можеш да направиш телефона си уникален, като избереш  кейс с ефектен дизайн с надпис. Надписът може да бъде фраза, която да те мотивира или усмихва през деня. Изречение, което много харесваш и ти носи някаква сантиментална стойност. Или дори само дума, която смяташ, че ти носи късмет и искаш да е с теб постоянно. Може да избереш всичко, което желаеш. Точно в това се състои уникалността на самия кейс - надпис, който ще изразява теб и същността ти. 

Освен за себе си, вземи такъв кейс и за приятел или роднина. Ако знаеш какво харесва този човек, защо да не го изненадаш за празник или дори без повод? Определено ще подариш стилен и смислен подарък, който освен, че ще бъде от полза, ще донесе  много приятни емоции на човека, за когото е предназначен.  

Кейсове за телефон с надпис

Изрази себе си със стилен и уникален кейс от Fonax.bg

На един клик разстояние си от това да притежаваш неповторим кейс. С кейсовете с персонализиран дизайн от Fonax можеш да направиш телефона си стилен и отличаващ се. Те се превръщат в страхотен аксесоар, който никога няма да поискаш да свалиш от телефона си. 

Силиконовите кейсове предпазват твоя телефон заради способността им да омекотяват различни по сила удари. Те са изработени от висококачествени материали и не позволяват панелът на телефона да се захаби или надраска. 

Кейсовете с дизайн се печатат с принтер, който гарантира качество и издръжливост. Цветовете са ярки и наситени, а картинките сякаш оживяват върху гърба на телефона. При нас можеш да откриеш над 300 различни модела кейсове за марките iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Redmi, Realme, Nokia, Motorola, Sony, LG, HTC и други. 

В статията ти представихме класацията на 3-те топ кейса с дизайн, които всеки иска да притежава. С такъв кейс можеш да изпъкнеш сред останалите, да бъдеш различен и най-вече себе си. Изразявайки своя стил, ти показваш индивидуалността си и разкриваш малка част от своите интереси. Не пропускай да се възползваш от възможността да имаш страхотен аксесоар, който ще ти носи само положителни емоции и, разбира се, ще предпазва телефона ти. Избери новия си персонализиран кейс от Fonax.bg още сега!