МЕНЮ
Количка

Други аксесоари с марка Xiaomi

Слушалки HF Type C за Xiaomi BRE01, Черни
-30 %
Съвместим модел: Xiaomi
5D Стъклени протектори за телефони с цяло лепило. Висококачественият 5D Full стъклен протектор, изработен по нова технология от закалено стъкло, предпазва дисплея на телефона от удари, надрасквания, прах или счупване. Благодарение на лепилото, което заема цялата долна повърхност на протектора, той ..
25.83лв. 36.90лв.
Онлайн цена:25.83лв.
Съвместим модел: Xiaomi
Xiaomi Redmi Buds Essential са чудесно решение за всички любители на музиката.Те са оборудвани със 7,2-милиметров динамичен драйвер и дизайн, който приляга идеално към ухото, за да намали пасивно шума и да избегне изкривяването. От друга страна, вашите събеседници също ще ви чуват с голяма яснота и ..
89.90лв.
Онлайн цена:89.90лв.
Съвместим модел: Xiaomi
Xiaomi Redmi Buds 3 Pro са малки и прилепват плътно в ушите. Те са снабдени с инфрачервен сензор за автоматично разпознаване на носенето, така че възпроизвеждането на звук автоматично спира, когато слушалките се извадят от ушите. Външната повърхност на слушалките е чувствителна на допир, което ви по..
149.90лв.
Онлайн цена:149.90лв.
Съвместим модел: Xiaomi
Безжичните слушалки Xiaomi Redmi Airdots 2 имат малък и удобен дизайн. Добрата изработка предоставя приятно усещане в ушите, а звукът е с високо качество. Този модел идва с издръжлива батерия и магнитно зареждане, при което слушалката само се докосва до кутийката. Определено Redmi Airdots 2 са идеа..
96.90лв.
Онлайн цена:96.90лв.
Съвместим модел: Xiaomi
Безжичните слушалки Xiaomi Mi True Earbuds Basic 2S имат малък и удобен дизайн. Добрата изработка предоставя приятно усещане в ушите, а звукът е с високо качество. Този модел идва с издръжлива батерия и магнитно зареждане, при което слушалката само се докосва до кутийката. Определено Earbuds Basic 2..
109.90лв.
Онлайн цена:109.90лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.