За нас

Качествени продукти и първокласно обслужване

Технологиите са средството, с което се стремим да създадем нови възможности. Качествени продукти и първокласно обслужване, правят Fonax вашият най-добър избор, всеки път, когато става въпрос за защита на Вашите устройства.

Fonax предлага огромен избор от аксесоари за мобилни телефони: калъфи, скрийн протектори, зарядни, слушали, USB кабели и други. Също така, предлагаме и услугата “GSM сервиз“. Можете да разчитате, че нашия екип от професионалисти, ще се погрижи повредите да бъдат отстранени качествено и в срок.

Fonax съчетава модерното, с надеждна защита. Стремейки се да предложи актуални продукти, с висока функционалност.

Мисията ни е да удовлетворим нуждите и желанията на своите клиенти, като не просто им предлагаме артикули, а като избираме персонално, за всеки един клиент, най- подходящия аксесоар.

Екип

Благодарение на младия ни и енергичен екип, Вие ще получите адекватно предложение, достоверна информация и отговор на всички въпроси.

С професионално обслужване и отношение, се стремим да внесем настроение в работата ни с клиенти.

Екипът ни от специалисти е на разположение за всички въпроси и всяка допълнителна информация, от която може да се нуждаете.

Това, към което се стремим, е да се фокусираме върху търсенето на клиентите, да предвиждаме очакванията им и да се съобразяваме с тях!