МЕНЮ
Количка

За нас

Ние сме Мобакс и сме създателите на Fonax — Българската топ марка за мобилни аксесоари и мечтата на всеки телефон!

От 2012 година благодарение на нашата целеустременост, креативност, и фокус върху клиентските нужди, ние сме днес неизменна част от българският пазар на мобилни аксесоари. 

Нашите идеи и стратегии за следващите 7 години – още по-бърз директен внос на нови аксесоари, по-богата гама от качествени продукти, още по-актрактивни цени и реални отстъпки.

Ние сме убедени, че който върши добро, рано или късно получава същото в замяна. С това на ум, ние също вземаме нашата социална отговорност много сериозно. Ангажираме се в областта на спорта и рециклирането на отпадъчни продукти. 

Ние сме модерна компания с плоска йeрархия и държим на дългогодишни контакти с нашите клиенти!

Технологиите са средството, с което се стремим да създадем нови възможности. Качествени продукти и първокласно обслужване, правят Fonax вашият най-добър избор всеки път, когато става въпрос за защита на Вашите устройства.

Fonax предлага огромен избор от аксесоари за мобилни телефони: калъфи, скрийн протектори, зарядни, слушали, USB кабели и други. Също така, предлагаме и услугата “GSM сервиз“. Можете да разчитате, че нашия екип от професионалисти, ще се погрижи повредите да бъдат отстранени качествено и в срок.

Fonax съчетава модерното, с надеждна защита. Стремейки се да предложи актуални продукти, с висока функционалност.

Мисията ни е да удовлетворим нуждите и желанията на своите клиенти, като не просто им предлагаме артикули, а като избираме персонално, за всеки един клиент, най- подходящия аксесоар.

Благодарение на младия ни и енергичен екип, Вие ще получите адекватно предложение, достоверна информация и отговор на всички въпроси. С професионално обслужване и отношение, се стремим да внесем настроение в работата ни с клиенти.Екипът ни от специалисти е на разположение за всички въпроси и всяка допълнителна информация, от която може да се нуждаете. Това, към което се стремим, е да се фокусираме върху търсенето на клиентите, да предвиждаме очакванията им и да се съобразяваме с тях!

Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.