МЕНЮ
Количка

Nokia модели

ИЗБЕРИ NOKIA МОДЕЛ И РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ КАЛЪФИ/КЕЙСОВЕ И ПРОТЕКТОРИ ЗА НЕГО


Nokia е мултинационална компания, стартирала през далечната 1865 г. във Финландия.

Известна по целия свят със своите здрави и надеждни телефони, чиято батерия издържа с дни, в миналото компанията бе един от най-големите производители на телефони.

Сега Nokia отново се завръща в тази сфера и обновява гамата си с устройства. С това нараства и нуждата от подходящите за тях аксесоари, които да ги предпазват при удар или падане.

Аксесоари за Nokia от Fonax

В онлайн магазин Fonax ще откриете кейсове, калъфи и протектори за различни модели смартфони Nokia. Независимо на какъв стил искате да отговаря вашия телефон, с помощта на нашата богата гама с различни дизайни, материали и цветове ще го постигнете с лекота.

Един от най-новите модели от бранда е G21. За него предлагаме калъфи тип тефтер флип, силиконови кейсове, както и стъклени протектори за дисплей и за задна камера. Калъф тефтер флип с магнитно закопчаване придава елегантен вид на телефона и същевременно предпазва екрана и корпуса. Флип калъфът може да се използва и като стойка за телефона, за по-голямо удобство при гледане на клип или видео разговор. Ако харесвате цвета на устройството си и не искате нищо да го скрива, изберете прозрачен силиконов кейс и защитен стъклен протектор. Не забравяйте да предпазите и камерата с протектор за задна камера от закалено стъкло, който да осигури защита от надраскване, прах и зацапване.

При нас ще откриете и калъфи, кейсове и протектори за екран и задна камера за популярните модели от бранда G50 5G, G10 и G11, както и за малко по-стари като Nokia 9 PureView, Nokia 8 Sirocco, Nokia X10 5G и други.

Аксесоарите за Nokia не само предоставят функционални предимства за работа и предпазване на вашия смартфон, но също така позволяват персонализиране, за да отразява мобилното ви устройство вашия индивидуален стил и личност.

Разгледайте аксесоари и калъфи за Nokia, предлагани от Fonax, и направете своя избор!


Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.