МЕНЮ
Количка

Поръчай персонализиран кейс с име, снимка, лого, надпис и/или дизайн

Уникален стил за всеки телефон от Fonax ❤Услугата ни за печат се извършва с висококачествен принтер, гарантиращ наситени цветове и доказана издръжливост!Над 300 налични модела на марките iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Redmi, Nokia, Motorola, Sony, LG, HTC и други.Поръчай сега в две лесни ст..
0.00лв.
Онлайн цена:0.00лв.
Кейсове Авто Мото Кейсове Авто Мото
-20 %
Уникален стил за всеки телефон от Fonax ❤Услугата ни за печат се извършва с висококачествен принтер, гарантиращ наситени цветове и доказана издръжливост!Над 300 налични модела на марките iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Redmi, Nokia, Motorola, Sony, LG, HTC и други.Поръчай кейс от категория А..
19.99лв. 24.99лв.
Онлайн цена:19.99лв.
Кейсове с Животни Кейсове с Животни
-20 %
Уникален стил за всеки телефон от Fonax ❤Услугата ни за печат се извършва с висококачествен принтер, гарантиращ наситени цветове и доказана издръжливост!Над 300 налични модела на марките iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Redmi, Nokia, Motorola, Sony, LG, HTC и други.Поръчай кейс от категория Ж..
19.99лв. 24.99лв.
Онлайн цена:19.99лв.
Кейсове с Надписи Кейсове с Надписи
-20 %
Уникален стил за всеки телефон от Fonax ❤Услугата ни за печат се извършва с висококачествен принтер, гарантиращ наситени цветове и доказана издръжливост!Над 300 налични модела на марките iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Redmi, Nokia, Motorola, Sony, LG, HTC и други.Поръчай кейс с надпис/цитат..
19.99лв. 24.99лв.
Онлайн цена:19.99лв.
Кейсове с Храни и напитки Кейсове с Храни и напитки
-20 %
Уникален стил за всеки телефон от Fonax ❤Услугата ни за печат се извършва с висококачествен принтер, гарантиращ наситени цветове и доказана издръжливост!Над 300 налични модела на марките iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Redmi, Nokia, Motorola, Sony, LG, HTC и други.Поръчай кейс от категория Х..
19.99лв. 24.99лв.
Онлайн цена:19.99лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.