МЕНЮ
Количка

Поръчай персонализиран кейс с име, снимка, лого, надпис и/или дизайн

Уникален стил за всеки телефон от Fonax ❤ и много оригинален подарък за Вас, вашите любими хора и техните специални поводи.Пренеси снимка с/на любим човек, лого, кадър от незабравим момент, събитие, почивка или друг дизайн по твой избор върху гърба на телефона си. Направи си кейс! Защити телефона си..
0.00лв.
Онлайн цена:0.00лв.
Кейсове Авто Мото Кейсове Авто Мото
-20 %
Уникален стил за всеки телефон от Fonax ❤Услугата ни за печат се извършва с висококачествен принтер, гарантиращ наситени цветове и доказана издръжливост!Над 300 налични модела на марките iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Redmi, Nokia, Motorola, Sony, LG, HTC и други.Поръчай кейс от категория А..
19.99лв. 24.99лв.
Онлайн цена:19.99лв.
Кейсове за двама Кейсове за двама
-22 %
Съвместим модел: КЕЙСОВЕ ЗА ДВАМА
❤ Оригинален подарък за за Вас и половинката Ви, или пък за друга двойка.Тези кейсове ще ви накарат да се усмихвате през целия ден и ще Ви напомнят постоянно за човека до Вас.Подходящи са за Св. Валентин, годишнина, рожден ден... или просто за изненада без повод.Услугата ни за печат с..
34.99лв. 44.99лв.
Онлайн цена:34.99лв.
Кейсове с Животни Кейсове с Животни
-20 %
Уникален стил за всеки телефон от Fonax ❤Услугата ни за печат се извършва с висококачествен принтер, гарантиращ наситени цветове и доказана издръжливост!Над 300 налични модела на марките iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Redmi, Nokia, Motorola, Sony, LG, HTC и други.Поръчай кейс от категория Ж..
19.99лв. 24.99лв.
Онлайн цена:19.99лв.
Кейсове с надписи Кейсове с надписи
-20 %
Уникален стил за всеки телефон от Fonax ❤Услугата ни за печат се извършва с висококачествен принтер, гарантиращ наситени цветове и доказана издръжливост!Над 300 налични модела на марките iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Redmi, Nokia, Motorola, Sony, LG, HTC и други.Поръчай кейс с надпис/цитат..
19.99лв. 24.99лв.
Онлайн цена:19.99лв.
Кейсове с Храни и напитки Кейсове с Храни и напитки
-20 %
Уникален стил за всеки телефон от Fonax ❤Услугата ни за печат се извършва с висококачествен принтер, гарантиращ наситени цветове и доказана издръжливост!Над 300 налични модела на марките iPhone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Redmi, Nokia, Motorola, Sony, LG, HTC и други.Поръчай кейс от категория Х..
19.99лв. 24.99лв.
Онлайн цена:19.99лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.