МЕНЮ
Количка

Realme модели


Realme предлага както бюджетни и среден клас, така и премиум клас модели мобилни устройства, като линия GT, дебютирала през 2021-ва година.

Смартфоните на компанията, известни със силна производителност и модерен дизайн, имат нужда и от качествени аксесоари, които да ги предпазят.

Аксесоари за Realme от Fonax

В онлайн магазин Fonax ще откриете кейсове, калъфи и протектори за различни модели смартфони Realme, които да защитят устройството ви от надраскване.

При нас ще откриете аксесоари за Realme C55, лансиран тази година от бранда. Черният калъф тефтер флип bSmart магнит ще предпази корпуса и екрана на вашето устройство и същевременно с това ще му придаде елегантен и класен вид. Флип тефтерите могат да се използват и като стойка, с която удобно да поставите телефона на маса за видеоразговор с близък или гледане на клип.

Искате различна опция от флип тефтер за вашия C55 телефон? Тогава изберете силиконов черен матиран кейс и стъклен протектор за дисплей.

Друг популярен модел на бранда е по-бюджетния C35. При него имате опции за Realme C35 калъф тефтер флип в златно или черно; силиконови матирани кейсове в различни цветове; и прозрачни кейсове, за да запазите уникалния цвят на устройството си видим. Не пропускайте да вземете и стъклен протектор за дисплей с цяло лепило. Закаленото стъкло се поставя бързо, а предпазва екрана ви от драскотини дълго време без да повлиява на видимостта.

Предлагаме и калъфи за Realme C25Y – модел, който е особено популярен сред обичащите да играят игри на телефон заради подходящия за това Unisoc процесор. Изберете Realme C25Y калъф или силиконов матиран кейс според вашите предпочитания и не забравяйте да добавите и стъклен протектор за дисплей.

Друг харесван модел от бранда е C30. Можете да изберете прозрачен силиконов кейс, ако искате да оставите красивия корпус на телефона видим, или матиран силиконов кейс в зелен или син цвят. Не пропускайте да добавите и прозрачен стъклен протектор за максимална защита на екрана.

Аксесоарите за Realme не само предоставят функционални предимства за работа и предпазване на вашия смартфон, но също така позволяват персонализиране, за да отразява мобилното ви устройство вашия индивидуален стил и личност.

Разгледайте аксесоари и калъфи за Realme, предлагани от Fonax, и направете своя избор!

Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.