МЕНЮ
Количка

Трансмитери за кола

Съвместим модел: Универсален
FM трансмитер /модулатор/. Наслаждавайте се на музиката в колата си чрез безжична връзка с радиото. LCD дисплей, microSD слот, вграден микрофон. FM Предавателят позволява безжичен трансфер на звук чрез радиочестота от аудио устройства към FM приемник...
45.90лв.
Онлайн цена:45.90лв.
FM Трансмитер за кола Setty FM Bluetooth, Черен
-11 %
Съвместим модел: Универсален
FM предавателят ви позволява да възпроизвеждате музика от microSD карта, USB памет или от мобилно устройство (с помощта на кабел или чрез Bluetooth). Голям плюс е, че можете да използвате USB гнездото на предавателя като зарядно устройство. Благодарение на вградения микрофон предавателят ще служи и ..
32.99лв. 36.90лв.
Онлайн цена:32.99лв.
FM Трансмитер за кола Setty TFM, Черен
-9 %
Съвместим модел: Универсален
FM трансмитер /модулатор/. Наслаждавайте се на музиката в колата си чрез безжична връзка с радиото. LCD дисплей, гъвкаво рамо, дистанционно управление...
29.99лв. 32.90лв.
Онлайн цена:29.99лв.
FM Трансмитер за кола Setty TFM-01, Черен
-20 %
Съвместим модел: Универсален
Продуктът е идеален за всички, които нямат радио за кола с Bluetooth връзка. Предавателят Setty FM ще ви позволи да слушате любимата си музика от телефона или друго устройство, докато шофирате. Просто трябва да свържете предавателя с телефона си през слот..
19.99лв. 24.99лв.
Онлайн цена:19.99лв.
FM Трансмитер за кола Setty TFM-02 с блутут, Черен
-10 %
Съвместим модел: Универсален
FM предавателят ви позволява да възпроизвеждате музика от microSD карта, USB памет или от мобилно устройство (с помощта на кабел или чрез Bluetooth). Може да се използва и USB гнездото на предавателя като зарядно за кола. Максималният му интензитет е 2,1А..
34.99лв. 38.90лв.
Онлайн цена:34.99лв.
FM Трансмитер за кола Setty TFM-03 с блутут, Черен
-19 %
Съвместим модел: Универсален
Setty TFM-03 предавател е устройство, което ще бъде полезно за всеки шофьор, който не разполага с USB или AUX порт. С предавател в колата ви не е нужно да се притеснявате за батерията на телефон, таблет или друго преносимо устройство...
29.99лв. 36.90лв.
Онлайн цена:29.99лв.
FM Трансмитер за кола XO BCC01 с блутут, Черен
-21 %
Съвместим модел: Универсален
XO BCC01 трансмитер е устройство, което ще бъде полезно за всеки шофьор, който не разполага с USB или AUX порт. С предавателя в автомобила не е нужно да се притеснявате за батерията на своя телефон, таблет или друго преносимо устройство. Можете да ги зареждате бързо и ефективно благодарение на USB г..
33.99лв. 42.90лв.
Онлайн цена:33.99лв.
Съвместим модел: Универсален
XO BCC02 FM трансмитер е устройство, което ще бъде полезно за всеки водач, който не разполага с USB или AUX порт. С предавателя в автомобила не е необходимо да се притеснявате за батерията на своя телефон, таблет или друго преносимо устройство. Можете да ги зареждате бързо и ефективно благодарение н..
46.90лв.
Онлайн цена:46.90лв.
FM Трансмитер за кола XO BCC05 с блутут, 18W, Черен
-20 %
Съвместим модел: Универсален
XO BCC03 FM трансмитер е устройство, което ще бъде полезно за всеки шофьор, който не разполага с USB или AUX порт. С предавателя в автомобила не е необходимо да се притеснявате за батерията на телефона, таблета или друго ваше преносимо устройство. Можете да ги зареждате бързо и ефективно благодарени..
27.99лв. 34.90лв.
Онлайн цена:27.99лв.
Съвместим модел: Универсален
XO BCC06 FM трансмитер е устройство, което ще бъде полезно за всеки шофьор, който не разполага с USB или AUX порт. С предавателя в автомобила не е нужно да се притеснявате за батерията на своя телефон, таблет или друго преносимо устройство. Можете да ги зареждате бързо и ефективно благодарение на US..
65.90лв.
Онлайн цена:65.90лв.
Съвместим модел: Универсален
XO BCC08 FM трансмитер е устройство, което ще бъде полезно за всеки шофьор, който не разполага с USB или AUX порт. С предавателя в автомобила не е нужно да се притеснявате за заряда на телефона, таблета си или друго преносимо устройство. Можете да ги зареждате бързо и ефективно благодарение на USB ..
39.90лв.
Онлайн цена:39.90лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.