МЕНЮ
Количка

Зарядни за кола

Всеки шофьор се нуждае не само от задължителния комплект с инструменти за автомобила си, но и от качествено зарядно за кола. Този аксесоар е необходим по време на път, кратък или дълъг, за да се зареждат различни мобилни устройства. Така батерията на телефона или таблета никога няма да е празна, а комуникацията, която протича през устройствата — да бъде прекъсната.

Зарядните за кола се характеризират с редица предимства: практичност, универсалност, лесна и бърза употреба и мобилност. Те спестяват и време, което би изгубил в търсене на източник на електричество като контакт, където да презаредиш батерията на устройството си.

Висококачествени универсални зарядни за кола

В сайта на Fonax.bg ще откриеш здрави и удобни за употреба зарядни за кола. Независимо какъв модел избереш, няма да сбъркаш, защото ние винаги се стремим да ти предложим издръжливи и надеждни продукти.

Зарядните за кола не правят изключение. Чрез покупката им си гарантираш качество и дълготрайност. Затова разгледай асортимента ни и прецени кое предложение ще ти бъде от най-голяма полза.

Селекция от универсални зарядни за кола 

При нас ще откриеш специално подбрана селекция от зарядни устройства за кола. Те се разделят в няколко основни типа спрямо вида електронно устройство. Моделите, от които да можеш да избираш, са  с Micro USB, Lightning и зарядни за кола Type C.

С тях ще можеш да зареждаш телефона си по всяко време, докато пътуваш. Осигури си спокойствието, че устройствата ти винаги ще са с пълна батерия, като си купиш някоe от предложенията на сайта ни.

Ако търсиш качествен продукт с двоен USB контакт, то зарядното за кола X0 CC30 е точно за теб. Благодарение на компактния си размер то се съхранява и мести лесно и е универсално средство за зареждане на електронните ти устройства. 

Друга отлична опция е зарядното за кола type C XO CC38. Отличава се с висока мощност, която ти позволява да зареждаш две устройства едновременно — таблет или телефон например. Заемайки малко място заради компактния си размер, този вид зарядно за кола е изключително удобен за употреба. С него винаги имаш гаранция, че батерията ти никога няма да остане празна.

Купи зарядни за кола  на най-добри цени от Fonax.bg

Ние, от Fonax.bg, ти предлагаме висококачествени зарядни за кола на конкуренти цени. Можеш да избираш според модела на устройството и личните ти вкусови предпочитанията. Разгледай асортимента на сайта ни и се спри най-подходящото зарядно за теб. 

Предлагаме винаги бърза и сигурна доставка и качествени продукти на страхотни цени. Не пропускай да се възползваш и от нашите промоции. 

Поръчай сега зарядно за кола за телефона си до офис или адрес, като при поръчка имаш опция за преглед.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да определя дали дадено зарядно за кола е подходящо за моето устройство?

За да избереш правилното зарядно, трябва да имаш предвид типа порт за зареждане на твоето устройство - USB Type-C, micro USB или Lightning (за iPhone) и да комбинираш с подходящия кабел. Препоръчително е да се съобразяваш и с необходимия изходен ток за бързо зареждане на батерията. Тази информация обикновено се посочва в спецификациите на устройството.

Как да избера подходящата мощност на зарядното за кола?

Мощността на зарядното обикновено се измерва в ампери (А) или волт-ампери (VA). Колкото по-висока е мощността, толкова по-бързо ще се зареждат устройствата ви. За повечето смартфони и таблети е достатъчна мощност от 2А или около 10-12 VA. Ако искате да зареждате няколко устройства едновременно, изберете зарядно с по-висока мощност.

Как да поддържаме зарядното за кола в добро състояние?

За да удължим живота на зарядното, е препоръчително да го пазим от прах, влага и високите температури през топлите месеци. След употреба е добре да изваждаме зарядното от гнездото на колата. Периодично можем да го почистваме с мека кърпа, за да премахнем натрупаните замърсявания.

Продуктов код: 19182
XO CC30 е зарядно устройство за кола с двоен USB контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко място. Със зарядното устройство за кола XO вече не е необходимо да се притеснявате за бате..
28.90 лв.
Онлайн цена:28.90 лв.
Продуктов код: 19183
XO CC35 е зарядно устройство за кола с един USB QC 3.0 контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, за да използвате пълната мощност на зарядното устройство. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко място. Със зарядното устро..
32.90 лв.
Онлайн цена:32.90 лв.
Зарядно устройство за кола адаптер XO CC38 с USB и Type C изход QC 3.0, Метален, 12V, 20W, Черен
-15 %
Продуктов код: 19184
XO CC38 е зарядно устройство за кола с двоен USB A / Type-C PD контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко място. Със зарядното устройство за кола XO вече не е необходимо да се притес..
33.99 лв. 39.90 лв.
Онлайн цена:33.99 лв.
Зарядно устройство за кола комплект 36W Ldnio Quick Charge 12V с USB и Type C изход, с кабел Type C-Type C, Черно
-21 %
Продуктов код: 16501
Зарядно за кола Ldnio Quick Charge е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
33.99 лв. 42.90 лв.
Онлайн цена:33.99 лв.
Продуктов код: 19943
XO CC46 е зарядно устройство за кола с единичен USB QC 3.0 контакт, към който можете да включите подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, за да използвате пълната мощност на зарядното устройство, а допълнителният Type-C кабел ви позволява да го използвате веднага след покупката. Благодарен..
39.90 лв.
Онлайн цена:39.90 лв.
Продуктов код: 19188
XO TZ08 е зарядно устройство за кола с двоен USB контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, а допълнителният кабел тип C ви позволява да го използвате веднага след закупуването му. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко м..
35.90 лв.
Онлайн цена:35.90 лв.
Продуктов код: 19186
XO TZ11 е зарядно устройство за кола с двойно гнездо USB A / Type-C PD, към което можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, а допълнителният кабел Type-C ви позволява да го използвате веднага след покупката. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заем..
45.90 лв.
Онлайн цена:45.90 лв.
Зарядно устройство за кола комплект XO TZ12 с USB изход QC 3.0, С кабел Lightning-USB, 12V, 3A, Черно
-19 %
Продуктов код: 19187
XO TZ12 е зарядно устройство за кола с единичен USB QC 3.0 контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, за да използвате пълната мощност на зарядното устройство, а допълнителният USB кабел - Lightning ви позволява да го използвате веднага след покупката. Б..
25.99 лв. 31.90 лв.
Онлайн цена:25.99 лв.
Продуктов код: 19008
Зарядното за кола BLUE Power BBZ14A Mercury е оборудвано с технологията за бързо зареждане Power Delivery и осигурява максимална мощност от 20 W...
39.90 лв.
Онлайн цена:39.90 лв.
Зарядно устройство за кола преходник адаптер Setty 12V, 2.4A
-10 %
Продуктов код: 14591
Зарядно за кола Setty 12V, 2.4A е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
25.99 лв. 28.90 лв.
Онлайн цена:25.99 лв.
Зарядно устройство за кола преходник адаптер Setty с 2 USB изхода 12V, 1.4A
-15 %
Продуктов код: 12953
Зарядно/преходник 12V - Setty 1.4A е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
15.99 лв. 18.90 лв.
Онлайн цена:15.99 лв.
Зарядно устройство за кола преходник адаптер Setty с 2 USB изхода 12V, 2.4A
-20 %
Продуктов код: 14592
Зарядно за кола Setty с 2 USB изхода 12V, 2.4A е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
19.99 лв. 24.90 лв.
Онлайн цена:19.99 лв.
Зарядно устройство за кола преходник адаптер Setty с USB и type C изход 12V, 2.4A
-20 %
Продуктов код: 14920
Зарядно за кола Setty е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
22.99 лв. 28.90 лв.
Онлайн цена:22.99 лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.