МЕНЮ
Количка

ЗАРЯДНИ УСТРОЙСТВА

Зарядните устройства са аксесоар, който е необходимо да притежаваш. Предлагаме голям набор от зарядни устройства, като може да избираш измежду редица висококачествени модели, подходящи за твоята марка телефон.

При нас ще откриеш зарядни за телефони с кабели и адаптери, зарядни за кола и безжични зарядни. Разгледай нашите зарядни устройства и избери подходящото за твоя мобилен телефон. Бъди спокоен, че батерията ти ще бъде винаги заредена. Имаме и зарядни устройства с функция за бързо зареждане, благодарение на която ще заредиш телефона си за много кратко време. 

Нашите зарядни устройства имат вградена защита срещу късо съединение и токови удари. Предлагаме бърза и надеждна доставка, гарантирайки, че продуктите ще пристигнат при теб в безупречно състояние. 

Богат асортимент от зарядни устройства 

На сайта на Fonax ще откриеш голямо разнообразие от зарядни устройства. Не пропускай да ги разгледаш и подбери най-подходящото за теб. Предлагаме богат асортимент от зарядни за телефони, зарядни за коли и безжични зарядни. 

Зарядни за телефон

В зависимост от вида и модела на смартфона или устройството, предлагаме следните видове зарядни:  Lightning, Micro USB, Type C, както и универсални зарядни за телефони. 

Нашите зарядни за телефон имат вградена защита срещу късо съединение и токови удари. Предлагаме и такива с функцията за бързо зареждане.

Зарядни за кола 

Зарядните устройства за кола се предлагат в няколко основни модела спрямо вида телефон или устройство. Ще откриеш следните варианти: Lightning, Micro USB и Type C. Зарядното за кола ти гарантира, че ще имаш батерия винаги и по всяко време. То е изключително удобно за използване и можеш да зареждаш телефон или друго съвместимо устройство винаги, когато пътуваш. 

Не рискувай  да останеш без батерия. Разгледай нашите зарядни за кола и избери подходящото за теб. 

Безжични зарядни 

Безжичните зарядни за телефони са иновативен метод за зареждане и в същото време са изключително удобни. Предпочитани са, тъй като използването им е много лесно и не изисква кабел. Безжичното зарядно може да се използва за всички Qi-съвместими устройства. Някои мобилни телефони  трябва да бъдат снабдени с Qi приемник, за да се зареждат безжично. 

На нашия сайт ще откриеш и безжични зарядни за часовник. Те също са изключително лесни за ползване и много удобни. Всяко зарядно може да бъде свързано към USB източник на захранване на компютър или лаптоп или в контакт. Избери подходящо зарядно спрямо модела на часовника ти и си осигури безгранична мобилност. 

Купи зарядни устройства  на най-добри цени от Fonax.bg

Ние, от Fonax, ти предлагаме висококачествени зарядни устройства на конкуренти цени. Можеш да избираш според модела на устройството и личните ти предпочитания. Разгледай страницата ни за зарядни устройства и си гарантирай винаги 100% заредена  батерия. Имаме зарядни за телефони, зарядни за коли и доста популярните и използвани безжични зарядни. 

Предлагаме винаги бърза и сигурна доставка и качествени продукти на страхотни цени. Не пропускай да се възползваш и от нашите промоции. 

Осигури си спокойствие и заредена батерия с Fonax! 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какви са основните характеристики, на които трябва да обърнеш внимание при избора на зарядно за телефон?

Някои от основните характеристики, които трябва да вземеш предвид при избора на зарядно устройство за телефон, са входящият и изходящият ток, входното напрежение и максималната мощност на зарядното. Те определят колко бързо може да се зареди твоето устройство и колко ефективно е зарядното.

Какво означава Quick Charge технологията и какви устройства са съвместими с нея?

Quick Charge технологията е разработена от компанията Qualcomm и позволява на устройствата да се зареждат по-бързо от обикновеното зарядно. Това става чрез оптимизиране на напрежението и тока, които се подават на устройството. За да се използва Quick Charge технологията, устройството трябва да бъде съвместимо с нея и да има поддръжка от страна на производителя на зарядното устройство. Типични съвместими устройства включват смартфони и таблети от производители като Samsung и Motorola.

Мога ли да използвам зарядно устройство на друг производител за зареждане на моя телефон?

Да, можеш да използваш зарядно устройство на друг производител, но трябва да се увериш, че техническите характеристики на зарядното устройство са съвместими с тези на телефона ти. Несъвместими зарядни устройства могат да повредят батерията или да го зареждат много бавно.

Адаптер трансформатор MBX, 220V/12V, Черен
-19 %
Продуктов код: 1000
..
7.99 лв. 9.90 лв.
Онлайн цена:7.99 лв.
Продуктов код: 19182
XO CC30 е зарядно устройство за кола с двоен USB контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко място. Със зарядното устройство за кола XO вече не е необходимо да се притеснявате за бате..
28.90 лв.
Онлайн цена:28.90 лв.
Продуктов код: 19183
XO CC35 е зарядно устройство за кола с един USB QC 3.0 контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, за да използвате пълната мощност на зарядното устройство. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко място. Със зарядното устро..
32.90 лв.
Онлайн цена:32.90 лв.
Зарядно устройство за кола адаптер XO CC38 с USB и Type C изход QC 3.0, Метален, 12V, 20W, Черен
-15 %
Продуктов код: 19184
XO CC38 е зарядно устройство за кола с двоен USB A / Type-C PD контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко място. Със зарядното устройство за кола XO вече не е необходимо да се притес..
33.99 лв. 39.90 лв.
Онлайн цена:33.99 лв.
Зарядно устройство за кола адаптер XO CC46 с USB изход QC 3.0, Метален, 12V, 18W, Сив
-20 %
Продуктов код: 19185
XO CC35 е зарядно устройство за автомобил с единичен USB QC 3.0 контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, за да използвате пълната мощност на зарядното устройство.Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко място. Със зарядно..
26.99 лв. 33.90 лв.
Онлайн цена:26.99 лв.
Зарядно устройство за кола комплект 36W Ldnio Quick Charge 12V с USB и Type C изход, с кабел Type C-Lightning, Черно
-42 %
Продуктов код: 16943
Зарядно за кола Ldnio Quick Charge е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
24.99 лв. 42.90 лв.
Онлайн цена:24.99 лв.
Зарядно устройство за кола комплект 36W Ldnio Quick Charge 12V с USB и Type C изход, с кабел Type C-Type C, Черно
-21 %
Продуктов код: 16501
Зарядно за кола Ldnio Quick Charge е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
33.99 лв. 42.90 лв.
Онлайн цена:33.99 лв.
Зарядно устройство за кола комплект Setty в кутия 12V, 2.4A, За iPhone 5/6,6s,6 Plus,6+/7,7 Plus,7+/8,8 Plus,8+/XR/XS,XS Max, Бял
-54 %
Продуктов код: 16413
Зарядно за кола комплект Setty в кутия 12V, 2.4A за iPhone 5/6,6s,6 Plus,6+/7,7 Plus,7+/8,8 Plus,8+/XR/XS,XS Max (Lightning) е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
14.99 лв. 32.90 лв.
Онлайн цена:14.99 лв.
Продуктов код: 19943
XO CC46 е зарядно устройство за кола с единичен USB QC 3.0 контакт, към който можете да включите подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, за да използвате пълната мощност на зарядното устройство, а допълнителният Type-C кабел ви позволява да го използвате веднага след покупката. Благодарен..
39.90 лв.
Онлайн цена:39.90 лв.
Продуктов код: 19188
XO TZ08 е зарядно устройство за кола с двоен USB контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, а допълнителният кабел тип C ви позволява да го използвате веднага след закупуването му. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко м..
35.90 лв.
Онлайн цена:35.90 лв.
Продуктов код: 19186
XO TZ11 е зарядно устройство за кола с двойно гнездо USB A / Type-C PD, към което можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, а допълнителният кабел Type-C ви позволява да го използвате веднага след покупката. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заем..
45.90 лв.
Онлайн цена:45.90 лв.
Зарядно устройство за кола комплект XO TZ12 с USB изход QC 3.0, С кабел Lightning-USB, 12V, 3A, Черно
-19 %
Продуктов код: 19187
XO TZ12 е зарядно устройство за кола с единичен USB QC 3.0 контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, за да използвате пълната мощност на зарядното устройство, а допълнителният USB кабел - Lightning ви позволява да го използвате веднага след покупката. Б..
25.99 лв. 31.90 лв.
Онлайн цена:25.99 лв.
Продуктов код: 19008
Зарядното за кола BLUE Power BBZ14A Mercury е оборудвано с технологията за бързо зареждане Power Delivery и осигурява максимална мощност от 20 W...
39.90 лв.
Онлайн цена:39.90 лв.
Зарядно устройство за кола преходник адаптер Setty 12V, 2.4A
-10 %
Продуктов код: 14591
Зарядно за кола Setty 12V, 2.4A е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
25.99 лв. 28.90 лв.
Онлайн цена:25.99 лв.
Зарядно устройство за кола преходник адаптер Setty с 2 USB изхода 12V, 1.4A
-15 %
Продуктов код: 12953
Зарядно/преходник 12V - Setty 1.4A е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
15.99 лв. 18.90 лв.
Онлайн цена:15.99 лв.
Зарядно устройство за кола преходник адаптер Setty с 2 USB изхода 12V, 2.4A
-20 %
Продуктов код: 14592
Зарядно за кола Setty с 2 USB изхода 12V, 2.4A е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
19.99 лв. 24.90 лв.
Онлайн цена:19.99 лв.
Зарядно устройство за кола преходник адаптер Setty с USB и type C изход 12V, 2.4A
-20 %
Продуктов код: 14920
Зарядно за кола Setty е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
22.99 лв. 28.90 лв.
Онлайн цена:22.99 лв.
Мрежово зарядно устройство адаптер Ldnio 18W Type C, 220V, За iPhone 12 Pro, Pro Max в кутия, Бял
-50 %
Продуктов код: 16072
Адаптер за дома или офиса с което вашият телефон или друго съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, където и да сте. Вградена защита срещу късо съединение и токови удари...
19.99 лв. 39.90 лв.
Онлайн цена:19.99 лв.
Продуктов код: 19020
Зарядното устройство Blue Power BCBA52A е идеално за бързо и безопасно зареждане на мобилно устройство. То е в комплект с USB Type-C кабел, с който можете да зареждате мобилно устройство с USB Type-C порт. То има защита от късо съединение и претоварване и осигурява максимална мощност от 10,5 W...
32.90 лв.
Онлайн цена:32.90 лв.
Продуктов код: 19518
Стенното зарядно устройство Blue Power е идеалният партньор за вашето мобилно устройство. С помощта на предоставения в опаковката кабел можете да зареждате голямо разнообразие от мобилни устройства като телефони или таблети с порт USB Type-C. То е оборудвано с 2 порта (1 x USB и 1 x USB Type-C) и те..
42.90 лв.
Онлайн цена:42.90 лв.
Продуктов код: 19517
Стенното зарядно устройство Blue Power е идеалният партньор за вашето мобилно устройство. С помощта на предоставения в опаковката кабел можете да зареждате голямо разнообразие от мобилни устройства като телефони или таблети с порт USB Type-C. То е оборудвано с 2 порта (1 x USB и 1 x USB Type-C) и те..
42.90 лв.
Онлайн цена:42.90 лв.
Продуктов код: 19025
Стенно зарядно устройство с USB Type-C кабел и два порта за зареждане. Двата порта (USB и USB Type C) ви позволяват да зареждате две устройства едновременно. Способно на бързо зареждане и с мощност от максимум 20 W, това малко зарядно устройство е всичко, от което се нуждаете при пътуване...
49.90 лв.
Онлайн цена:49.90 лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BLBA25A 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Lightning, Бял
-8 %
Продуктов код: 19511
Малък, надежден и сигурен кабел за зареждане на телефона или таблета ви. Разполага с 2 USB порта, които заедно осигуряват 5 V, 2,4 A. С него можете да зареждате едновременно две мобилни устройства, например вашето и това на приятел (амперажът се разпределя между двете). Зарядното устройство разполаг..
32.99 лв. 35.90 лв.
Онлайн цена:32.99 лв.
Продуктов код: 19510
Малък, надежден и сигурен кабел за зареждане на телефона или таблета ви. Разполага с 2 USB порта, които заедно осигуряват 5 V, 2,4 A. С него можете да зареждате едновременно две мобилни устройства, например вашето и това на приятел (амперажът се разпределя между двете). Зарядното устройство разполаг..
32.90 лв.
Онлайн цена:32.90 лв.
Показани 1 от 24 | 61 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.