МЕНЮ
Количка

ЗАРЯДНИ УСТРОЙСТВА


Зарядните устройства са аксесоар, който е необходимо да притежаваш. Предлагаме голям набор от зарядни устройства, като може да избираш измежду редица висококачествени модели, подходящи за твоята марка телефон.

При нас ще откриеш зарядни за телефони с кабели и адаптери, зарядни за кола и безжични зарядни. Разгледай нашите зарядни устройства и избери подходящото за твоя мобилен телефон. Бъди спокоен, че батерията ти ще бъде винаги заредена. Имаме и зарядни устройства с функция за бързо зареждане, благодарение на която ще заредиш телефона си за много кратко време. 

Нашите зарядни устройства имат вградена защита срещу късо съединение и токови удари. Предлагаме бърза и надеждна доставка, гарантирайки, че продуктите ще пристигнат при теб в безупречно състояние. 

Богат асортимент от зарядни устройства 

На сайта на Fonax ще откриеш голямо разнообразие от зарядни устройства. Не пропускай да ги разгледаш и подбери най-подходящото за теб. Предлагаме богат асортимент от зарядни за телефони, зарядни за коли и безжични зарядни. 

Зарядни за телефон

В зависимост от вида и модела на смартфона или устройството, предлагаме следните видове зарядни:  Lightning, Micro USB, Type C, както и универсални зарядни за телефони. 

Нашите зарядни за телефон имат вградена защита срещу късо съединение и токови удари. Предлагаме и такива с функцията за бързо зареждане.

Зарядни за кола 

Зарядните устройства за кола се предлагат в няколко основни модела спрямо вида телефон или устройство. Ще откриеш следните варианти: Lightning, Micro USB и Type C. Зарядното за кола ти гарантира, че ще имаш батерия винаги и по всяко време. То е изключително удобно за използване и можеш да зареждаш телефон или друго съвместимо устройство винаги, когато пътуваш. 

Не рискувай  да останеш без батерия. Разгледай нашите зарядни за кола и избери подходящото за теб. 

Безжични зарядни 

Безжичните зарядни за телефони са иновативен метод за зареждане и в същото време са изключително удобни. Предпочитани са, тъй като използването им е много лесно и не изисква кабел. Безжичното зарядно може да се използва за всички Qi-съвместими устройства. Някои мобилни телефони  трябва да бъдат снабдени с Qi приемник, за да се зареждат безжично. 

На нашия сайт ще откриеш и безжични зарядни за часовник. Те също са изключително лесни за ползване и много удобни. Всяко зарядно може да бъде свързано към USB източник на захранване на компютър или лаптоп или в контакт. Избери подходящо зарядно спрямо модела на часовника ти и си осигури безгранична мобилност. 

Купи зарядни устройства  на най-добри цени от Fonax.bg

Ние, от Fonax, ти предлагаме висококачествени зарядни устройства на конкуренти цени. Можеш да избираш според модела на устройството и личните ти предпочитания. Разгледай страницата ни за зарядни устройства и си гарантирай винаги 100% заредена  батерия. Имаме зарядни за телефони, зарядни за коли и доста популярните и използвани безжични зарядни. 

Предлагаме винаги бърза и сигурна доставка и качествени продукти на страхотни цени. Не пропускай да се възползваш и от нашите промоции. 

Осигури си спокойствие и заредена батерия с Fonax! 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Някои от основните характеристики, които трябва да вземеш предвид при избора на зарядно устройство за телефон, са входящият и изходящият ток, входното напрежение и максималната мощност на зарядното. Те определят колко бързо може да се зареди твоето устройство и колко ефективно е зарядното.

Quick Charge технологията е разработена от компанията Qualcomm и позволява на устройствата да се зареждат по-бързо от обикновеното зарядно. Това става чрез оптимизиране на напрежението и тока, които се подават на устройството. За да се използва Quick Charge технологията, устройството трябва да бъде съвместимо с нея и да има поддръжка от страна на производителя на зарядното устройство. Типични съвместими устройства включват смартфони и таблети от производители като Samsung и Motorola.

Да, можеш да използваш зарядно устройство на друг производител, но трябва да се увериш, че техническите характеристики на зарядното устройство са съвместими с тези на телефона ти. Несъвместими зарядни устройства могат да повредят батерията или да го зареждат много бавно.

Съвместим модел: 2 USB изхода
XO CC30 е зарядно устройство за кола с двоен USB контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко място. Със зарядното устройство за кола XO вече не е необходимо да се притеснявате за бате..
28.90лв.
Онлайн цена:28.90лв.
Съвместим модел: USB изход
XO CC35 е зарядно устройство за кола с един USB QC 3.0 контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, за да използвате пълната мощност на зарядното устройство. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко място. Със зарядното устро..
25.90лв.
Онлайн цена:25.90лв.
Съвместим модел: USB и Type C изход
XO CC38 е зарядно устройство за кола с двоен USB A / Type-C PD контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко място. Със зарядното устройство за кола XO вече не е необходимо да се притес..
37.90лв.
Онлайн цена:37.90лв.
Зарядно устройство за кола адаптер XO CC46 с USB изход QC 3.0, Метален, 12V, 18W, Сив Зарядно устройство за кола адаптер XO CC46 с USB изход QC 3.0, Метален, 12V, 18W, Сив
-14 %
Съвместим модел: USB изход
XO CC35 е зарядно устройство за автомобил с единичен USB QC 3.0 контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, за да използвате пълната мощност на зарядното устройство.Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко място. Със зарядно..
28.99лв. 33.90лв.
Онлайн цена:28.99лв.
Съвместим модел: Type C
Зарядно за кола Ldnio Quick Charge е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
42.90лв.
Онлайн цена:42.90лв.
Съвместим модел: Type C
Зарядно за кола Ldnio Quick Charge е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
42.90лв.
Онлайн цена:42.90лв.
Зарядно устройство за кола комплект Forever M-02 в кутия 12V, 1A, Micro USB, Черно Зарядно устройство за кола комплект Forever M-02 в кутия 12V, 1A, Micro USB, Черно
-40 %
Съвместим модел: Micro USB
Зарядно за кола Forever M-02 комплект е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
8.94лв. 14.90лв.
Онлайн цена:8.94лв.
Зарядно устройство за кола комплект Setty в кутия 12V, 1A, Micro USB, Черно Зарядно устройство за кола комплект Setty в кутия 12V, 1A, Micro USB, Черно
-40 %
Съвместим модел: Micro USB
Зарядно за кола комплект Setty в кутия 12V, 1A - Micro USB е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
8.94лв. 14.90лв.
Онлайн цена:8.94лв.
Зарядно устройство за кола комплект Setty в кутия 12V, 2.4A, Micro USB, Черно Зарядно устройство за кола комплект Setty в кутия 12V, 2.4A, Micro USB, Черно
-17 %
Съвместим модел: Micro USB
Зарядно за кола комплект Setty в кутия 12V, 2.4A - Micro USB е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
18.99лв. 22.90лв.
Онлайн цена:18.99лв.
Зарядно устройство за кола комплект Setty в кутия 12V, 2.4A, Type C, Черно Зарядно устройство за кола комплект Setty в кутия 12V, 2.4A, Type C, Черно
-23 %
Съвместим модел: Type C
Зарядно за кола Setty е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
19.99лв. 25.90лв.
Онлайн цена:19.99лв.
Съвместим модел: Lightning
Зарядно за кола комплект Setty в кутия 12V, 2.4A за iPhone 5/6,6s,6 Plus,6+/7,7 Plus,7+/8,8 Plus,8+/XR/XS,XS Max (Lightning) е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
25.90лв.
Онлайн цена:25.90лв.
Съвместим модел: 2 USB изхода
XO TZ08 е зарядно устройство за кола с двоен USB контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, а допълнителният кабел тип C ви позволява да го използвате веднага след закупуването му. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заема малко м..
27.90лв.
Онлайн цена:27.90лв.
Съвместим модел: USB и Type C изход
XO TZ11 е зарядно устройство за кола с двойно гнездо USB A / Type-C PD, към което можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, а допълнителният кабел Type-C ви позволява да го използвате веднага след покупката. Благодарение на малките размери на зарядното устройство, то заем..
40.90лв.
Онлайн цена:40.90лв.
Съвместим модел: USB изход
XO TZ12 е зарядно устройство за кола с единичен USB QC 3.0 контакт, към който можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, за да използвате пълната мощност на зарядното устройство, а допълнителният USB кабел - Lightning ви позволява да го използвате веднага след покупката. Б..
31.90лв.
Онлайн цена:31.90лв.
Съвместим модел: BLUE Power
Зарядното за кола BLUE Power BBZ14A Mercury е оборудвано с технологията за бързо зареждане Power Delivery и осигурява максимална мощност от 20 W...
32.90лв.
Онлайн цена:32.90лв.
Съвместим модел: Универсален
Зарядно/преходник 12V - с 1 USB изход е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
12.90лв.
Онлайн цена:12.90лв.
Съвместим модел: Универсален
Зарядно за кола Setty 12V, 2.4A е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
20.90лв.
Онлайн цена:20.90лв.
Съвместим модел: Универсален
Зарядно/преходник 12V - Setty 1.4A е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
18.90лв.
Онлайн цена:18.90лв.
Съвместим модел: Универсален
Зарядно за кола Setty с 2 USB изхода 12V, 2.4A е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
24.90лв.
Онлайн цена:24.90лв.
Съвместим модел: Универсален
Зарядно за кола Setty е адаптивно зарядно за Вашият автомобил и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
28.90лв.
Онлайн цена:28.90лв.
Мрежово зарядно устройство адаптер Baseus Super Si 30W Type C, 220V, Бял Мрежово зарядно устройство адаптер Baseus Super Si 30W Type C, 220V, Бял
-7 %
Съвместим модел: Type C
Baseus Super Si PD 30W е усъвършенствано мрежово зарядно устройство. Осигурява достатъчно енергия за бързо зареждане дори на най-големите налични мобилни устройства. Благодарение на използваните издръжливи материали зарядното устройство ще служи на собственика си в продължение на години...
49.99лв. 53.90лв.
Онлайн цена:49.99лв.
Мрежово зарядно устройство адаптер Ldnio 18W Type C, 220V, За iPhone 12 Pro, Pro Max в кутия, Бял Мрежово зарядно устройство адаптер Ldnio 18W Type C, 220V, За iPhone 12 Pro, Pro Max в кутия, Бял
-8 %
Съвместим модел: Type C
Адаптер за дома или офиса с което вашият телефон или друго съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, където и да сте. Вградена защита срещу късо съединение и токови удари...
36.90лв. 39.90лв.
Онлайн цена:36.90лв.
Мрежово зарядно устройство адаптер XO-L77, 20W Type C 220V, За iPhone и др. в кутия, Бял Мрежово зарядно устройство адаптер XO-L77, 20W Type C 220V, За iPhone и др. в кутия, Бял
-6 %
Съвместим модел: Type C
XO L77 е усъвършенствано зарядно устройство с единично гнездо PD type-C, към което можете да включите подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, за да използвате пълната мощност на зарядното устройство. То осигурява достатъчно енергия за бързо зареждане дори на най-големите налични мобилни у..
32.90лв. 34.90лв.
Онлайн цена:32.90лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BBN3 PD20W, QC3.0, 220V, с кабел 1м Lightning-Type C, Бял Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BBN3 PD20W, QC3.0, 220V, с кабел 1м Lightning-Type C, Бял
-7 %
Съвместим модел: BLUE Power
Зарядното устройство Blue Power BBN3 е оборудвано с порт USB-C, който осигурява максимална мощност от 20 W за зареждане на най-новите устройства на Apple с Lightning порт. Пакетът съдържа кабел от USB-C към Lightning, което означава, че можете да заредите устройството си веднага след като получите п..
39.99лв. 42.90лв.
Онлайн цена:39.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BCBA52A Gamble 220V, 2.1A, с кабел 1м Тype C, Бял Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BCBA52A Gamble 220V, 2.1A, с кабел 1м Тype C, Бял
-7 %
Съвместим модел: BLUE Power
Зарядното устройство Blue Power BCBA52A е идеално за бързо и безопасно зареждане на мобилно устройство. То е в комплект с USB Type-C кабел, с който можете да зареждате мобилно устройство с USB Type-C порт. То има защита от късо съединение и претоварване и осигурява максимална мощност от 10,5 W...
24.99лв. 26.90лв.
Онлайн цена:24.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BCC80A Rapido с USB и Type C изход, с кабел Lightning-Type C, PD QC3, 20W, Бяло Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BCC80A Rapido с USB и Type C изход, с кабел Lightning-Type C, PD QC3, 20W, Бяло
-11 %
Съвместим модел: BLUE Power
Стенното зарядно устройство Blue Power е идеалният партньор за вашето мобилно устройство. С помощта на предоставения в опаковката кабел можете да зареждате голямо разнообразие от мобилни устройства като телефони или таблети с порт USB Type-C. То е оборудвано с 2 порта (1 x USB и 1 x USB Type-C) и те..
30.99лв. 34.90лв.
Онлайн цена:30.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BCC80A Rapido с USB и Type C изход, с кабел Type C-Type C, PD QC3, 20W, Бяло Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BCC80A Rapido с USB и Type C изход, с кабел Type C-Type C, PD QC3, 20W, Бяло
-12 %
Съвместим модел: BLUE Power
Стенното зарядно устройство Blue Power е идеалният партньор за вашето мобилно устройство. С помощта на предоставения в опаковката кабел можете да зареждате голямо разнообразие от мобилни устройства като телефони или таблети с порт USB Type-C. То е оборудвано с 2 порта (1 x USB и 1 x USB Type-C) и те..
28.99лв. 32.90лв.
Онлайн цена:28.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BCN5 PD20W, QC3.0, 220V, с кабел 1м Тype C-Тype C, Бял Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BCN5 PD20W, QC3.0, 220V, с кабел 1м Тype C-Тype C, Бял
-7 %
Съвместим модел: BLUE Power
Стенно зарядно устройство с USB Type-C кабел и два порта за зареждане. Двата порта (USB и USB Type C) ви позволяват да зареждате две устройства едновременно. Способно на бързо зареждане и с мощност от максимум 20 W, това малко зарядно устройство е всичко, от което се нуждаете при пътуване...
39.99лв. 42.90лв.
Онлайн цена:39.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BLBA25A 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Lightning, Бял Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BLBA25A 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Lightning, Бял
-6 %
Съвместим модел: BLUE Power
Малък, надежден и сигурен кабел за зареждане на телефона или таблета ви. Разполага с 2 USB порта, които заедно осигуряват 5 V, 2,4 A. С него можете да зареждате едновременно две мобилни устройства, например вашето и това на приятел (амперажът се разпределя между двете). Зарядното устройство разполаг..
27.99лв. 29.90лв.
Онлайн цена:27.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BLBA25A 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Micro USB, Бял Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BLBA25A 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Micro USB, Бял
-6 %
Съвместим модел: BLUE Power
Малък, надежден и сигурен кабел за зареждане на телефона или таблета ви. Разполага с 2 USB порта, които заедно осигуряват 5 V, 2,4 A. С него можете да зареждате едновременно две мобилни устройства, например вашето и това на приятел (амперажът се разпределя между двете). Зарядното устройство разполаг..
27.99лв. 29.90лв.
Онлайн цена:27.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BLBA25A 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Тype C, Бял Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BLBA25A 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Тype C, Бял
-33 %
Съвместим модел: BLUE Power
Малък, надежден и сигурен кабел за зареждане на телефона или таблета ви. Разполага с 2 USB порта, които заедно осигуряват 5 V, 2,4 A. С него можете да зареждате едновременно две мобилни устройства, например вашето и това на приятел (амперажът се разпределя между двете). Зарядното устройство разполаг..
19.99лв. 29.90лв.
Онлайн цена:19.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BLBA52A Gamble 220V, 2.1A, с кабел 1м Lightning, Бял Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BLBA52A Gamble 220V, 2.1A, с кабел 1м Lightning, Бял
-7 %
Съвместим модел: BLUE Power
Зарядното устройство Blue Power BLBA52A е идеално за бързо и безопасно зареждане на мобилно устройство. То се предлага с Lightning кабел, с който можете да захранвате устройство на Apple с Lightning порт. То има защита от късо съединение и претоварване и осигурява максимална мощност от 10,5 W...
24.99лв. 26.90лв.
Онлайн цена:24.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BLN5 PD20W, QC3.0, 220V, с кабел 1м Lightning-Type C, Бял Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BLN5 PD20W, QC3.0, 220V, с кабел 1м Lightning-Type C, Бял
-7 %
Съвместим модел: BLUE Power
С възможност за бързо зареждане и максимална мощност от 20 W това малко зарядно устройство е всичко, от което се нуждаете при пътуване. Стенно зарядно устройство с Lightning кабел, за устройства на Apple и не само. Двата порта (USB и USB Type C) ви позволяват да зареждате две устройства едновременно..
39.99лв. 42.90лв.
Онлайн цена:39.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BMBA52A Gamble 220V, 2.1A, с кабел 1м Мicro USB, Бял Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power BMBA52A Gamble 220V, 2.1A, с кабел 1м Мicro USB, Бял
-7 %
Съвместим модел: BLUE Power
Зарядното устройство Blue Power BMBA52A е идеално за бързо и безопасно зареждане на мобилно устройство. То се доставя с MicroUSB кабел, с който можете да захранвате мобилно устройство с MicroUSB порт. Зарядното има защита от късо съединение и претоварване и осигурява максимална мощност от 10,5 W...
23.99лв. 25.90лв.
Онлайн цена:23.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power L65EU 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Lightning, Бял Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power L65EU 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Lightning, Бял
-7 %
Съвместим модел: BLUE Power
Стенното зарядно устройство Blue Power L65EU е идеално за бързо и сигурно зареждане на мобилно устройство. То се предлага с Lightning кабел, с който можете да захранвате мобилно устройство с Lightning порт. То има защита от късо съединение и претоварване и осигурява максимална мощност от 12 W...
26.99лв. 28.90лв.
Онлайн цена:26.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power L65EU 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Micro USB, Бял Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power L65EU 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Micro USB, Бял
-7 %
Съвместим модел: BLUE Power
Стенното зарядно устройство Blue Power L65EU е идеално за бързо и сигурно зареждане на мобилно устройство. То се предлага с Micro USB кабел, с който можете да захранвате мобилно устройство с Micro USB порт. То има защита от късо съединение и претоварване и осигурява максимална мощност от 12 W...
26.99лв. 28.90лв.
Онлайн цена:26.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power L65EU 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Тype C, Бял Мрежово зарядно устройство комплект BLUE Power L65EU 220V, с 2 USB изхода, 2.4A, с кабел 1м Тype C, Бял
-7 %
Съвместим модел: BLUE Power
Стенното зарядно устройство Blue Power L65EU е идеално за бързо и сигурно зареждане на мобилно устройство. То се предлага с USB Type-C кабел, с който можете да захранвате мобилно устройство с Type-C порт. То има защита от късо съединение и претоварване и осигурява максимална мощност от 12 W...
26.99лв. 28.90лв.
Онлайн цена:26.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект bSmart Hi-Copy в кутия 220V, За iPhone 3/4/4G, Бял Мрежово зарядно устройство комплект bSmart Hi-Copy в кутия 220V, За iPhone 3/4/4G, Бял
-12 %
Съвместим модел: Lightning
Зарядно 220V iPhone 3/4/4G - Hi-copy е адаптивно зарядно за дома или офиса и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
14.90лв. 16.90лв.
Онлайн цена:14.90лв.
Мрежово зарядно устройство комплект HQ Fast Charge в кутия 220V, 2A, Micro USB, Бял Мрежово зарядно устройство комплект HQ Fast Charge в кутия 220V, 2A, Micro USB, Бял
-15 %
Съвместим модел: Micro USB
Адаптивно зарядно за дома или офиса с което вашият телефон или друго MicroUSB съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, където и да сте. Функция бързо зареждане - само около половин час, за да заредите батерията до 50%. Вградена защита срещу късо съединение и токови удари...
16.90лв. 19.90лв.
Онлайн цена:16.90лв.
Мрежово зарядно устройство комплект HQ в кутия 220V, За iPhone 5/6,6s,6 Plus,6+/7,7 Plus,7+/8,8 Plus,8+/XR/XS,XS Max, Бял Мрежово зарядно устройство комплект HQ в кутия 220V, За iPhone 5/6,6s,6 Plus,6+/7,7 Plus,7+/8,8 Plus,8+/XR/XS,XS Max, Бял
-13 %
Съвместим модел: Lightning
Адаптивно зарядно за дома или офиса с което вашият телефон или друго съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, където и да сте.  Вградена защита срещу късо съединение и токови удари...
19.90лв. 22.90лв.
Онлайн цена:19.90лв.
Мрежово зарядно устройство комплект MBX в кутия 220V, Мicro USB, Черно
-17 %
Съвместим модел: Micro USB
Зарядно 220V МICRO USB е адаптивно зарядно за дома или офиса и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
9.90лв. 11.90лв.
Онлайн цена:9.90лв.
Мрежово зарядно устройство комплект Setty 220V, 1A, с кабел 1м Мicro USB, Черен Мрежово зарядно устройство комплект Setty 220V, 1A, с кабел 1м Мicro USB, Черен
-8 %
Съвместим модел: Micro USB
USB зарядно устройство Setty ви позволява бързо да зареждате телефона си или други мобилни устройства. Зарядното устройство е леко и малко, така че винаги може да го носите със себе си. В комплекта има кабел, съвместим с всички устройства, оборудвани с micro USB слотове...
22.99лв. 24.90лв.
Онлайн цена:22.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект Setty 220V, 2.4A, с кабел 1м Lightning, Бял Мрежово зарядно устройство комплект Setty 220V, 2.4A, с кабел 1м Lightning, Бял
-23 %
Съвместим модел: Lightning
USB зарядно устройство Setty ви позволява бързо да зареждате телефона си или други мобилни устройства. Зарядното устройство е леко и малко, така че винаги може да го носите със себе си. В комплекта има кабел, съвместим с всички устройства, оборудвани с Lightning слотове...
22.99лв. 29.90лв.
Онлайн цена:22.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект Setty 220V, 2.4A, с кабел 1м Тype C, Черен Мрежово зарядно устройство комплект Setty 220V, 2.4A, с кабел 1м Тype C, Черен
-10 %
Съвместим модел: Type C
USB зарядно устройство Setty ви позволява бързо да зареждате телефона си или други мобилни устройства. Зарядното устройство е леко и малко, така че винаги може да го носите със себе си. В комплекта има кабел, съвместим с всички устройства, оборудвани с USB Type C слотове...
26.99лв. 29.90лв.
Онлайн цена:26.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект XO-L77, 20W Type C, с кабел Lightning-USB-C, Бял
-7 %
Съвместим модел: Type C
XO L77 е усъвършенствано зарядно устройство с единично гнездо PD type-C 20W, към което можете да свържете подходящ кабел за зареждане на мобилни устройства, за да използвате пълната мощност на зарядното устройство. То осигурява достатъчно енергия за бързо зареждане дори на най-големите налични мобил..
36.99лв. 39.90лв.
Онлайн цена:36.99лв.
Мрежово зарядно устройство комплект XO-L97 с USB и Type C изход, с кабел Lightning-Type C, 2.4A, Бяло Мрежово зарядно устройство комплект XO-L97 с USB и Type C изход, с кабел Lightning-Type C, 2.4A, Бяло
-9 %
Съвместим модел: Lightning
XO L97 е усъвършенствано стенно зарядно устройство, оборудвано с два слота - единият е USB, а другият - Lightning. То осигурява достатъчно енергия за бързо зареждане дори на най-големите налични мобилни устройства, а допълнителният USB-C кабел ще ви позволи да го използвате веднага след покупката. К..
29.90лв. 32.90лв.
Онлайн цена:29.90лв.
Мрежово зарядно устройство комплект XO-L97 с USB и Type C изход, с кабел Type C-Type C, 2.4A, Бяло Мрежово зарядно устройство комплект XO-L97 с USB и Type C изход, с кабел Type C-Type C, 2.4A, Бяло
-9 %
Съвместим модел: Type C
XO L97 е усъвършенствано стенно зарядно устройство, оборудвано с два слота - единият е USB, а другият - USB-C. То осигурява достатъчно енергия за бързо зареждане дори на най-големите налични мобилни устройства, а допълнителният кабел USB-C/USB-C ще ви позволи да го използвате веднага след покупката...
29.90лв. 32.90лв.
Онлайн цена:29.90лв.
Мрежово зарядно устройство преходник адаптер Bioio 220V, 2.4A, Ментов Мрежово зарядно устройство преходник адаптер Bioio 220V, 2.4A, Ментов
-45 %
Съвместим модел: Универсален
Класическата форма, модерните цветове и мощността от 12 W са основните характеристики на зарядното устройство Bioio. Неговият корпус е биоразградим и съдържа около 20% зърнени влакна. Вътрешните компоненти са проектирани така, че да издържат в продължение на години на употреба...
10.99лв. 19.90лв.
Онлайн цена:10.99лв.
Мрежово зарядно устройство преходник адаптер BLUE Power BC80A PD20W, QC3.0, 220V, с USB и Type C изход, Бял Мрежово зарядно устройство преходник адаптер BLUE Power BC80A PD20W, QC3.0, 220V, с USB и Type C изход, Бял
-6 %
Съвместим модел: BLUE Power
Стенното зарядно устройство Blue Power е идеалният партньор за вашето мобилно устройство. С помощта на подходящ кабел, който се продава отделно, можете да зареждате голямо разнообразие от мобилни устройства като телефони или таблети. То е оборудвано с 2 порта (1 x USB и 1 x USB Type-C) и технология ..
28.99лв. 30.90лв.
Онлайн цена:28.99лв.
Мрежово зарядно устройство преходник адаптер Fox Em 220V, За iPhone 5/6,6s,6 Plus,6+/7,7 Plus,7+/8,8 Plus,8+/XR/XS,XS Max, Бял Мрежово зарядно устройство преходник адаптер Fox Em 220V, За iPhone 5/6,6s,6 Plus,6+/7,7 Plus,7+/8,8 Plus,8+/XR/XS,XS Max, Бял
-8 %
Съвместим модел: Lightning
Зарядно Foxconn Emerson OR 220V iPhone 5/6,6s,6 Plus,6+/7,7 Plus,7+/8,8 Plus,8+/XR/XS,XS Max е адаптивно зарядно за дома или офиса и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия. Функция бързо зареждане...
21.99лв. 24.00лв.
Онлайн цена:21.99лв.
Мрежово зарядно устройство преходник адаптер HQ 220V, Type C/Micro USB, Бял/Черен Мрежово зарядно устройство преходник адаптер HQ 220V, Type C/Micro USB, Бял/Черен
-16 %
Съвместим модел: Универсален
Адаптер за дома или офиса с което вашият телефон или друго съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, където и да сте. Функция бързо зареждане - само около половин час, за да заредите батерията до 50%. Вградена защита срещу късо съединение и токови удари...
9.99лв. 11.90лв.
Онлайн цена:9.99лв.
Мрежово зарядно устройство преходник адаптер HQ 220V, За iPhone 5/6,6s,6 Plus,6+/7,7 Plus,7+/8,8 Plus,8+/XR/XS,XS Max, Бял Мрежово зарядно устройство преходник адаптер HQ 220V, За iPhone 5/6,6s,6 Plus,6+/7,7 Plus,7+/8,8 Plus,8+/XR/XS,XS Max, Бял
-16 %
Съвместим модел: Универсален
Адаптер за дома или офиса с което вашият телефон или друго съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, където и да сте. Функция бързо зареждане - само около половин час, за да заредите батерията до 50%. Вградена защита срещу късо съединение и токови удари...
9.99лв. 11.90лв.
Онлайн цена:9.99лв.
Мрежово зарядно устройство преходник адаптер HQ Fast Charge 220V, 2A Мрежово зарядно устройство преходник адаптер HQ Fast Charge 220V, 2A
-13 %
Съвместим модел: Универсален
Адаптер за дома или офиса с което вашият телефон или друго съвместимо устройство ще бъде напълно заредено и готово, където и да сте. Функция бързо зареждане - само около половин час, за да заредите батерията до 50%. Вградена защита срещу късо съединение и токови удари...
12.90лв. 14.90лв.
Онлайн цена:12.90лв.
Мрежово зарядно устройство преходник адаптер Remax Fast Charge с 2 USB изхода в кутия 220V, 2.1A
-40 %
Съвместим модел: Универсален
Зарядно 220V (адаптер) - REMAX е адаптивно зарядно за дома или офиса и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
13.74лв. 22.90лв.
Онлайн цена:13.74лв.
Мрежово зарядно устройство преходник адаптер Remax Flinc с 2 USB изхода в кутия 220V, 2.1A Мрежово зарядно устройство преходник адаптер Remax Flinc с 2 USB изхода в кутия 220V, 2.1A
-40 %
Съвместим модел: Универсален
Зарядно 220V (адаптер) с 2 USB изхода - REMAX Flinc 2.1A е адаптивно зарядно за дома или офиса и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
13.74лв. 22.90лв.
Онлайн цена:13.74лв.
Мрежово зарядно устройство преходник адаптер Setty с 2 USB изхода 220V, 3A, Черен Мрежово зарядно устройство преходник адаптер Setty с 2 USB изхода 220V, 3A, Черен
-15 %
Съвместим модел: Универсален
Зарядно Setty 220V (адаптер) с 2 USB изхода е адаптивно зарядно за дома или офиса и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
22.99лв. 26.90лв.
Онлайн цена:22.99лв.
Мрежово зарядно устройство преходник адаптер XO-L81A PD QC 3.0, с USB и Type C изход, 3A, Бял Мрежово зарядно устройство преходник адаптер XO-L81A PD QC 3.0, с USB и Type C изход, 3A, Бял
-9 %
Съвместим модел: Type C
XO L81A е усъвършенствано стенно зарядно устройство, оборудвано с два слота, единият от които е USB QC, а другият - USB-C PD. Осигурява достатъчно енергия за бързо зареждане дори на най-големите налични мобилни устройства. Класическият външен вид подхожда на всички видове интериори, а качеството на ..
27.99лв. 30.90лв.
Онлайн цена:27.99лв.
Мрежово зарядно устройство преходник адаптер XO-L97 с USB и Type C изход, 2.4A, Бял Мрежово зарядно устройство преходник адаптер XO-L97 с USB и Type C изход, 2.4A, Бял
-7 %
Съвместим модел: Type C
XO L97 е усъвършенствано стенно зарядно устройство, оборудвано с два слота - единият е USB, а другият - USB-C. То осигурява достатъчно енергия за бързо зареждане дори на най-големите налични мобилни устройства. Класическият външен вид подхожда на всички видове интериори, а качеството на изработката ..
26.99лв. 28.90лв.
Онлайн цена:26.99лв.
Оригинално мрежово зарядно устройство комплект Samsung EP-T1510XBEGEU с кабел 15W Type C, 220V Super Fast Charging в кутия, Черно Оригинално мрежово зарядно устройство комплект Samsung EP-T1510XBEGEU с кабел 15W Type C, 220V Super Fast Charging в кутия, Черно
-4 %
Съвместим модел: Type C
Оригиналното зарядно на Samsung осигурява бързо зареждане чрез USB-C с максимална мощност от 15 W за съвместими устройства. Така че, когато енергията свърши, това няма да е за дълго. Размерът няма значение за зарядното устройство, то е подходящо за зареждане както на слушалки, така и на лаптоп. Насл..
42.99лв. 44.90лв.
Онлайн цена:42.99лв.
Оригинално мрежово зарядно устройство комплект Samsung EP-T4510XBE 45W Type C, 220V Super Fast Charging в кутия, Черно Оригинално мрежово зарядно устройство комплект Samsung EP-T4510XBE 45W Type C, 220V Super Fast Charging в кутия, Черно
-8 %
Съвместим модел: Type C
Зарядно устройство от Samsung с максимална мощност 45 W и с 1 изход USB-C и кабел USB-C. Зарядното устройство е оборудвано с интелигентна система за зареждане Power Delivery, с която задава максималния възможен ток в зависимост от свързаното устройство. Зарядното устройство е оборудвано с няколко ни..
99.99лв. 108.90лв.
Онлайн цена:99.99лв.
Оригинално мрежово зарядно устройство комплект Samsung EP-TA800EBE с кабел EP-DA905BBE 25W Type C, 3A, 220V Super Fast Charging в кутия, Черно Оригинално мрежово зарядно устройство комплект Samsung EP-TA800EBE с кабел EP-DA905BBE 25W Type C, 3A, 220V Super Fast Charging в кутия, Черно
-27 %
Съвместим модел: Type C
Оригинално висококачествено Super Fast Charging зарядно за телефон Samsung. Функция бързо зареждане - само около половин час, за да заредите батерията до 50%. Бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
39.99лв. 54.99лв.
Онлайн цена:39.99лв.
Оригинално мрежово зарядно устройство комплект Samsung EP-TA800EBE с кабел EP-DG980BBE 25W Type C, 3A, 220V Super Fast Charging в кутия, Черно Оригинално мрежово зарядно устройство комплект Samsung EP-TA800EBE с кабел EP-DG980BBE 25W Type C, 3A, 220V Super Fast Charging в кутия, Черно
-5 %
Съвместим модел: Type C
Оригинално висококачествено Super Fast Charging зарядно за телефон Samsung. Функция бързо зареждане - само около половин час, за да заредите батерията до 50%. Бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
51.99лв. 54.99лв.
Онлайн цена:51.99лв.
Оригинално мрежово зарядно устройство комплект Samsung EP-TA800XBE с кабел 25W Type C, 220V Super Fast Charging в кутия, Черно Оригинално мрежово зарядно устройство комплект Samsung EP-TA800XBE с кабел 25W Type C, 220V Super Fast Charging в кутия, Черно
-4 %
Съвместим модел: Type C
Зарядно устройство от Samsung с изход USB-C и максимална мощност 25 W. Благодарение на функцията Super Fast Charging то може бързо да зареди устройството ви, за да не губите време. То има разпределение на тока и напрежението на зареждане Power delivery, което ви позволява винаги да избирате най-подх..
76.99лв. 79.90лв.
Онлайн цена:76.99лв.
Оригинално мрежово зарядно устройство комплект Samsung EP-TA845XBE 45W Type C, 5A, 220V Super Fast Charging в кутия, Черно Оригинално мрежово зарядно устройство комплект Samsung EP-TA845XBE 45W Type C, 5A, 220V Super Fast Charging в кутия, Черно
-4 %
Съвместим модел: Type C
Оригинално висококачествено Super Fast Charging зарядно за телефон Samsung. Функция бързо зареждане - само около половин час, за да заредите батерията до 50%. Бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
85.99лв. 89.99лв.
Онлайн цена:85.99лв.
Оригинално мрежово зарядно устройство преходник адаптер Apple MD813ZM 5W USB в кутия, 220V, Бял Оригинално мрежово зарядно устройство преходник адаптер Apple MD813ZM 5W USB в кутия, 220V, Бял
-30 %
Съвместим модел: Универсален
Оригинално висококачествено мрежово зарядно за телефон Apple iPhone. Бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия...
32.99лв. 46.90лв.
Онлайн цена:32.99лв.
Оригинално мрежово зарядно устройство преходник адаптер Apple MHJE3ZM/A 20W Type C в кутия, 220V, Бял Оригинално мрежово зарядно устройство преходник адаптер Apple MHJE3ZM/A 20W Type C в кутия, 220V, Бял
-4 %
Съвместим модел: Type C
Захранващият адаптер Apple 20W USB-C предлага бързо и ефективно зареждане у дома, в офиса или в движение. Свържете го с iPhone 8 или по-нов за бързо зареждане - 50 процента от батерията за около 35 минути. Съвместим с всяко устройство, поддържащо USB-C...
71.99лв. 74.90лв.
Онлайн цена:71.99лв.
Оригинално мрежово зарядно устройство преходник адаптер Samsung EP-T1510NWEGEU 15W Type C, 220V Fast Charging в кутия, Бял Оригинално мрежово зарядно устройство преходник адаптер Samsung EP-T1510NWEGEU 15W Type C, 220V Fast Charging в кутия, Бял
-5 %
Съвместим модел: Type C
Насладете се на гъвкавостта на най-новите стандартни портове USB PD Type-C. Редувайте видовете кабели, за да зареждате различни мобилни устройства, а с USB Type-C в двата края никога не се притеснявайте за посоката на кабела. Също така не е необходимо да сменяте адаптера, включен в контакта на стена..
38.99лв. 40.90лв.
Онлайн цена:38.99лв.
Показани 1 от 72 | 92 (2 Страници)