МЕНЮ
Количка

Fonax Франчайз

‏‏‎ ‎

Fonax - мечтата на всеки телефон!


От 2012 година благодарение на нашата целеустременост, креативност, и фокус върху клиентските нужди, ние сме неизменна част от българският пазар на мобилни аксесоари.

Fonax предлага огромен избор от аксесоари за мобилни телефони: калъфи/кейсове, протектори за екран и задна камера, зарядни, кабели, слушалки и други. Също така, предлагаме и услуга за печат на персонализирани кейсове с име, снимка, лого, надпис и/или дизайн по избор.

Мисията ни е да удовлетворим нуждите и желанията на своите клиенти, като не просто им предлагаме артикули, а като избираме персонално, за всеки един клиент, най-подходящия аксесоар. С професионално обслужване и отношение, се стремим да внесем настроение в работата ни.

В днешно време не е достатъчно единствено да предлагаш качествени продукти на разумни цени. Много е важно една компания да следва цялостна визия и да има утвърдени ценности, защото бизнесът е средство за положителна промяна на света – включително като се ангажира с решението на сериозните социални и екологични проблеми на днешния ден. Убедени сме, че който върши добро, рано или късно получава същото в замяна. С това на ум, ние вземаме нашата социална отговорност много сериозно и се ангажираме в областта на спорта и рециклирането на отпадъчни продукти. 


Франчайзингът е търговска концесия - вид отношения между пазарни субекти, при които едната страна (франчайзодател) предоставя при определени условия на друга фирма, желаеща да развива същата дейност (франчайзополучател) правото да използва разработен успешен бизнес модел, ноу-хау и търговска марка в определен вид бизнес. Това е развита форма на лицензиране, вид стратегически съюз, която обикновено се прилага от компании с доказана търговска марка и утвърден имидж.

Най-общо казано, франчайзингът предлага на всички желаещи франчайзополучатели възможност да развият успешен собствен бизнес, работейки "под шапката" на доказан общ бранд, както и да споделят всички преимущества на една голяма организация:

  • Наръчник от процедури и указания за добрите практики, организацията, управлението и работата с клиенти.
  • По-лесно вземане на решения за ежедневни проблеми в бизнеса, благодарение на богатия опит на франчайзодателя.
  • Предоставят се доказани и разпознаваеми търговски марки, лога, и дизайни.
  • Получава се ефикасно обучение от специалисти - практически познания и ноу-хау за бизнеса.
  • По-малък риск за инвестицията ви, в сравнение със стартирането на собствен бизнес.
  • Консултации и непрестанна подкрепа от франчайзодателя, в това число маркетинг, обучение на служителите и ежедневните процедури.

          ... и още много други преимущества! 

Според изследванията на Международната франчайз асоциация 82% от започналите бизнес със закупуване на франчайз продължават да са на пазара и след петата година. Със същото могат да се похвалят едва 20% от независимите нови фирми. Прогнозата е, че през 2035 г, над 50% от всички продукти и услуги в световен мащаб ще се продават на принципа на франчайзинга.

В България за периода от 2007 г. насам, 73% от анкетираните в изследване на Франчайзинг БГ за пазара в страната твърдят, че инвестицията в техния франчайз се възвръща до края на първата година.  

Анкетираните са помолени да посочат и главните причини за решението си да купят франчайз, 52% от кандидатите казват, че правят това заради силата на популярната марка, 59% - за да бъдат част от национална или регионална верига, 81% - защото ще получат готова технология, обучение и възможността да закупуват с отстъпка стоки, материали, реклама и т.н


Франчайзингът предлага възможност да работите за себе си с по-добри шансове за успех!


Fonax предлага всичко необходимо, за да стартирате възвръщаем бизнес с минимална входна такса и инвестиция съобразена с вашите възможности.
Fonax подкрепя партньорите си непрестанно и работи рамо до рамо с тях.
Благодарение на екипа ни от опитни професионалисти, вие ще получите експертно отношение, адекватно предложение, достоверна информация и отговор на всички въпроси.

Екипът ни от специалисти ще е на разположение за всички въпроси, всяка допълнителна информация и подкрепа, от която може да се нуждаете. 


Съдействие за намиране на подходяща локация и обект.
•Възможност за изграждане на обекта от подизпълнители на Fonax.
•Подкрепа и контрол при изграждането на магазина (дизайн на интериора).
•Практически познания и ноу - хау за бизнеса с мобилни аксесоари.
•Обучение на управител и служители, вкл. и на търговско - складова програма.
•Достъп до софтуер за регистриране и отчитане на продажбите, ценообразуване и други
•Преференциални условия за цени и пакетни отстъпки.
•Ежедневна доставка (по преференциални цени на обслужващите Fonax куриери) до обекта на Франчайзополучателя, съобразена с продажбите му от предходния ден, плюс избор с предимство от новите продукти. т.е. автоматизиране на процеса по текущо зареждане на обектите с цел допълнително пестене от времето за управление на доставките и стоковите наличности.
•Подкрепа на терен за първите до 5 дни след откриването на обект.
•Постоянни консултации и текущо съдействие за всички аспекти от бизнеса.
•Непрекъсната обмяна на опит и комуникация с всички обекти от веригата посредством вътрешнофирмена система.
•Последващи обучителни програми и участия в семинари и годишни събрания, организирани от Франчайзодателя.
•Национални маркетингови/ рекламни активности и материали на доставни цени към веригата.
•Регулярно известяване за нови продукти и възможност за предварителни резервации.
•Споделяне на общо - фирмени ресурси с цел синергия и повишаване на ефективността.
•Публикуване адреса на обекта на www.fonax.bg и възползване от клиенти на уеб магазина, пожелали да си закупят продукти на място в територията на Франчайзополучателя.
•Възможност за Франчайзополучателя и негови служители да сключват застраховки за допълнително здравно осигуряване на преференциални цени, както и за други социални пакети (облаги) по цени към веригата.
•Възможност за замяна на до 10% от стойността на поръчаната през последните шест месеца, н
a непродадена стока.

         ... и още много други предимства! Диаграми с данни за продажби

‏‏


Fonax обекти в страната


‏‏

Франчайз процес:

Обръщаме внимание при избора на всеки един наш франчайз партньор, за да сме сигурни, че ще създадем сътрудничество, което да бъде успешно продължение на наложения и изграден с години бизнес модел.

Процесът на подбор включва следните етапи:

За да кандидатстване е необходимо да попълнете формата за контакт по-долу, след което ние ще ви изпратим кратък въпросник, от който да разберем повече информация за вас.


След попълнен и изпратен въпросник, ние ще оценим вашия интерес и възможностите за сътрудничество, като ви информираме за това в най-кратки срокове.


Ще установим онлайн видео връзка или телефонен разоговор с вас за всякаква допълнителна информация и следващи действия.


Ще проведем среща “лице в лице" в наш офис, за да обсъдим кандидатурата ви в детайли, ще ви запознаем по-подробно с нашия франчайз и ще ви предоставим възможност да прекарате един ден като собственик на магазин Fonax, за да разберете ежедневните задачи и отговорности.


Екипът ни ще направи оценка на кандидатурата ви и ще даде обоснована информация за нашето решение.


Формалният процес започва с подписването на франчайзинг договор. Следват програмата за обучение с проектирането и изграждането на магазина.


За повече информация прочетете:

 ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИFonax служител в гръб с брандирана розова тениска


Fonax магазин за GSM аксесоари


Направете запитване за Fonax Франчайз:


Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.