МЕНЮ
Количка

iPhone модели


През 2007 г. Apple представя iPhone, създавайки нова ера за този вид мобилна техника и променяйки начина, по който хората взаимодействат със своите устройства.

С нарастването на популярността на iPhone нарасна и търсенето на аксесоари за него.

Аксесоари за iPhone от Fonax

В онлайн магазин Fonax ще откриете аксесоари за най-новия iPhone 14, както и за други модели като iPhone 13, iPhone 12, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 и iPhone Х, ХR и ХS.

Едни от най-популярните аксесоари за iPhone са кейсовете и калъфите, предназначени да предпазват устройството от надраскване и други потенциални повреди при изпускане или удар. Те са с разнообразни дизайни, материали и цветове, за да отговарят на различните предпочитания и да предлагат както стил, така и функционалност.

Аксесоарите за един от най-новите модели iPhone 14, които можете да намерите в нашия онлайн магазин, включват: калъф тефтер флип в различни цветове; прозрачни кейсове в сътрудничество с известни модни марки като Guess и Karl Lagerfeld, подходящи за притежателите на iPhone със страст към модата; матови красиви пастелни цветове, както и варианти с брокат или течност и брокат за любителите на ярки и блестящи модели. 

За водещите по-активен начин на живот са подходящи подсилените калъфи за iPhone 14 като Defender Slide, който осигурява добра защита на устройството благодарение на няколко слоя, които правят структурата му по-сигурна. 

Освен аксесоари за предпазване на корпуса могат да се открият и протектори за екран и камера. Стъклените протектори за дисплей, изработени по последна технология от закалено стъкло, прилепват незабележимо по цялата повърхност. Не оказват влияние върху видимостта на дисплея и имат повишена устойчивост срещу отпечатъци и зацапване. Стъклените протектори за задна камера са изработени от висококачествено и удароустойчиво закалено стъкло. Предпазват от удари, надраскване и прашинки. Предлагат се в различни варианти - един цял стъклен протектор или индивидуални протектори, които се поставят отделно на всяка камера.

Аксесоарите за iPhone не само предоставят функционални предимства за работа и предпазване на вашия смартфон, но също така позволяват персонализиране, за да отразява вашия индивидуален стил и личност.

Всички аксесоари, за които вие и вашият iPhone мечтаете!

Открийте своя модел и изберете сред висококачествените калъфи за телефони, протектори, слушалки, кабели и зарядни, които Fonax.bg ти предоставя.

Разгледайте аксесоари и калъфи за iPhone, предлагани от Fonax, и направете своя избор!

Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.