МЕНЮ
Количка

Samsung модели

ИЗБЕРИ SAMSUNG МОДЕЛ И РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ КАЛЪФИ/КЕЙСОВЕ И ПРОТЕКТОРИ ЗА НЕГО


Смартфоните на Samsung са известни със своя елегантен дизайн, ярки дисплеи, мощни процесори, усъвършенствани системи за камери и удобен за потребителя интерфейс. С нарастването на интереса към тях, нараства и нуждата от качествени аксесоари, които да предпазват и да позволяват промяна и персонализиране на устройството според стила на потребителя.

Аксесоари за Samsung от Fonax

В онлайн магазина на Fonax ще откриете голямо разнообразие от защитни калъфи, кейсове и протектори за екран за Samsung смартфони. Тези аксесоари служат за защита на устройствата от надраскване при удар и изпускане, като гарантират тяхната дълготрайност и запазват естетическия им вид.

Кейсовете и калъфите за телефони Samsung се предлагат в богата гама от материали, стилове и дизайни, за да задоволят различни предпочитания и нужди. Някои популярни опции включват по-тънки и гъвкави кейсове, които осигуряват защита само на корпуса на телефона. Те могат да са абсолютно прозрачни, което позволява да се запази видимостта на оригиналния цвят на телефона, или да са в определен цвят с матов или блестящ ефект. Сред аксесоарите за модели на Samsung, за които интересът е много висок, са тези за Samsung Galaxy A33 5G. При нас може да откриете кейсове за този модел в прозрачен вариант, както и в красив сребрист брокатен вариант за любителите на блестяща визия.

За тези, които водят по активен начин на живот, са подходящи по-здрави калъфи за телефони, изработени от устойчиви и подсилени материали. Предлагаме такъв тип предпазващи аксесоари за Samsung Galaxy s22, един от новите и популярни модели на бранда, като подсилени кейсове и калъфи тефтери флип, които осигуряват надеждна защита при падане или удар.

В допълнение към кейсовете и калъфите за Samsung смартфони, могат да се открият и протектори за екрана, които предпазват дисплея на телефона от надраскване, пръстови отпечатъци и петна. Te са проектирани да се поставят и премахват лесно, без да вредят или да повлияят на чувствителността при докосване.

За най-новото попълнение в колекцията мобилни устройства от бранда - Samsung z flip 4, при нас ще откриете прозрачни, цветни или изпъстрени с цветя кейсове. Освен протектори за екран могат да се открият и протектори за задна камера. Протекторите за камера за модела, които са в три варианта -  черен, многоцветен и сребрист - са от висококачествено и удароустойчиво закалено стъкло и предпазват от счупване, удари, както и от прашинки. Не влияят на яркостта, светкавицата и цветовете.

Аксесоарите за Samsung не само предоставят функционални предимства за работа и предпазване на устройството, но също така позволяват персонализиране на вашия смартфон, за да отразява вашия индивидуален стил и личност.

Всички аксесоари, за които вие и вашият Samsung мечтаете!

Открийте висококачествените калъфи за телефон, протектори, слушалки, кабели и зарядни за разнообразните модел, предоставени на ТОП цени от Fonax.bg.

Разгледайте аксесоари и калъфи за телефони Samsung, предлагани от Fonax, и направете своя избор!Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.