МЕНЮ
Количка

Безжични зарядни

Мобилният телефон е неотменна част от ежедневието ти. От съобщения с близките ти и проверка на имейли до слушане на подкасти, устройството може да е много полезно. За да можеш да го използваш безпроблемно обаче, трябва да разполагаш със зарядно, с което да го зареждаш редовно. 

Развитието на технологиите в последните години позволи да се създадат безжични зарядни, които спестяват занимаването с оплетени и лесно пречупващи се кабели.  Ако често забравяш да заредиш телефона си, безжичното зарядно ти предоставя удобството да имаш начин за зареждане директно на работната си маса. Не е необходимо дори да ставаш и да губиш време в търсене на кабели и контакт.

Просто постави универсално безжично зарядно за телефон на удобно и близко до компютъра си. Така можеш да поставяш телефона да се зарежда между задачите и да забравиш за неприятната светеща в червено батерия.

Това ти осигурява практичност и удобство, които други зарядни не биха могли да ти предоставят.

Богата селекция от различни безжични зарядни 

В нашия сайт ще откриеш подбрани безжични зарядни за телефон. С тях ще бъдеш спокоен, че мобилното ти устройство ще се зареди бързо и сигурно. 

Сред предложенията в онлайн магазина ни ще попаднеш на универсалното безжично зарядно за телефон на бранда XO. То има стилен и компактен дизайн, работи с технологията QI и може да се използва както вкъщи, така и в офиса.

Друго безжично зарядно, което може да намериш в нашия каталог, е комбинираното зарядно, произведено от същата марка. То служи за зареждане както на смартфони, така и на часовници Apple, слушалки AirPods и стилус Apple. Ако си от хората, които използват много устройства и искат да си спестят заплитането на кабели, то това зарядно е идеално за теб. Освен това то е изключително удобно за моментите, в които се налага да пътуваш - необходимо е да вземеш само него със себе си, за да бъдеш сигурен, че всичките ти устройва ще бъдат напълно заредени и готови за употреба.

В сайта ни ще откриеш и безжичното зарядно на бранда Setty. С него можеш да бъдеш спокоен, че няма риск да останеш без батерия, независимо къде се намираш. Зарядното е подходящо за употреба от всички QI-съвместими устройства.

Купи безжично зарядно на най-добра цена от Fonax.bg

Ние, от Fonax.bg, ти предлагаме висококачествени безжични зарядни на конкуренти цени. Разгледай асортимента на сайта ни и намери най-подходящия за теб продукт. 

От нас ще получиш бърза доставка и качествени артикули на достъпни цени. Не пропускай да се възползваш и от нашите страхотни промоции и оферти за безжични зарядни устройства. 

Поръчай сега новото си безжично зарядно до офис или адрес с опция за преглед на пратката преди плащане.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Всички мобилни устройства ли могат да бъдат зареждани с безжично зарядно?

Не всички мобилни устройства могат да бъдат зареждани с безжично зарядно. За да бъде едно устройство съвместимо с безжично зареждане, то трябва да поддържа съответния стандарт, като например Qi (най-разпространеният стандарт).

Има ли разлика в скоростта на зареждане с безжично и с обикновено зарядно?

Безжичното зареждане обикновено е по-бавно в сравнение с кабелното, въпреки че има безжични зарядни устройства, които поддържат бързо зареждане (например 15W или 20W). Скоростта на безжичното зареждане зависи и от съвместимостта между устройството и зарядното. Някои устройства поддържат определени нива на безжично зареждане и може да не могат да достигнат максималната мощност, предлагана от зарядното.

С каква мощност трябва да е безжичното зарядно за по-бързо и ефективно зареждане?

За по-бързо и ефективно зареждане на твоите мобилни устройства, най-добре е да избереш безжично зарядно с мощност поне 10W. За още по-бързо зареждане, може да разгледаш варианти с мощност 15W или повече, в зависимост от поддръжката на твоето устройство. Винаги проверявай спецификациите на устройството и зарядното, за да си сигурен в съвместимостта и безопасността на зареждането.

Универсално безжично зарядно устройство Maxlife MXWC-02 10W, Черно
-11 %
Продуктов код: 19388
С безжичното зарядно устройство вече няма да се налага да свързвате телефона си за зареждане с кабел. Просто го поставете върху индуктивното зарядно устройство и зареждането ще започне автоматично. Доставя се с кабел с дължина 1 м...
32.99 лв. 36.90 лв.
Онлайн цена:32.99 лв.
Продуктов код: 17218
Универсално безжично зарядно устройство Setty е адаптивно зарядно за дома или офиса и можете да бъдете сигурни, че ще имате мощност, където и да сте. Не рискувайте да останете без батерия. Безжичното зарядно може да се използва за всички Qi-съвместими устройства...
38.90 лв.
Онлайн цена:38.90 лв.
Продуктов код: 18004
XO WX020 е безжично индукционно зарядно устройство, работещо по технологията QI, предназначено за зареждане на смартфони. Просто поставете смартфона си върху подложката и зарядното устройство автоматично ще го зареди. Това го прави идеално за използване у дома или в офиса. Препоръчително е да използ..
42.90 лв.
Онлайн цена:42.90 лв.
Продуктов код: 19778
XO WX033 4в1 е безжично индукционно зарядно устройство, предназначено за зареждане на смартфони, часовници Apple, слушалки Airpods и стилус Apple. Просто поставете смартфона си върху подложката и зарядното устройство ще започне да го зарежда автоматично, направете същото на определеното място за час..
82.90 лв.
Онлайн цена:82.90 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.