МЕНЮ
Количка

Fonax Club

Фонакс Клуб банер


Какво е Fonax Club ?

Fonax Club е програмата за лоялни клиенти на Fonax. Чрез участието си в клуба всички настоящи клиенти на Fonax могат да открият разнообразие от специални предложения, атрактивни отстъпки за различни аксесоари - калъфи за мобилни телефони, протектори за дисплей и камера, слушалки и много други. Членовете на Fonax Club научават първи новини и оферти, томболи и игри.Ползвайте отстъпки с Вашата клубна карта Fonax

Като член на клуба на лоялните ни клиенти, Вие получавате дигитална клубна карта Fonax. Картата Ви идентифицира като лоялен клиент на Fonax и ползвате целогодишно отстъпки във всички магазини на Fonax. За да се възползвате е необходимо само да представите своята клубна карта Fonax чрез приложението на Cardbox.

Как да заявя?
Заявете своята клубна карта Fonax във всеки един от нашите магазини или от приложението на Cardbox чрез функцията "Вземи карта".

Cardbox лого
Може да изтеглите приложението от Google Play, App Store или Huawei AppGallery.

‏‏‎ 

Текущи отстъпки, оферти и промоции с клубна карта Fonax:

- 10% отстъпка за всички ненамалени продукти в търговските обекти на Fonax

- Известия за ексклузивни оферти, валидни само за членове на Fonax Club

- Възможност за участие в томболи и игри.

Fonax аксесоари за мобилни устройства - иконки*Клубната карта не може да се използва за онлайн магазина на Fonax

**Отстъпките предоставени от картата не могат да се комбинират с други отстъпки, промоции, акции или намаления на ценитеНие използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.