МЕНЮ
Количка

Motorola модели


Motorola, която е лидер в иновациите, има богата гама устройства, включително и емблематични и интересни смартфони. Ако сте притежател на смартфон Motorola, то задължително ще ви трябват и стилни аксесоари, които не само да предпазят корпуса и екрана на смартфона ви, но и да ви дадат възможност да го промените според своя стил и предпочитания.

Аксесоари за Motorola от Fonax

В онлайн магазина на Fonax ще намерите разнообразни кейсове, калъфи и протектори, които да защитят Motorola устройството ви от надраскване.

Един от популярните модели на бранда е G72. Калъф тефтер флип е подходящ за вас, ако денят ви е изпълнен с много задачи, разговори и постоянно движение. Здравият калъф от висококачествена еко кожа ще предпази корпуса и дисплея от надраскване и повреда при удар или изпускане. Може да го използвате и като удобна поставка за маса за дълги видеоразговори или гледане на клипчета.

Ако предпочитате комбинацията силиконов кейс и протектор на екрана, при нас ще намерите разнообразни опции за Moto устройства. За лансирания миналата година Е32 предлагаме матиран силиконов кейс в черно, тъмносиньо и зелено. Не пропускайте да добавите и протектор от закалено стъкло, който да защитава дисплея на устройството ви.

При нас ще откриете и аксесоари за пуснатия тази година Мото Е13. Изберете Motorola Е13 калъф тефтер флип в черен цвят при нужда от повече защита за корпуса и дисплея на устройството. Ако искате да запазите цвета на корпуса видим, може да комбинирате прозрачен силиконов кейс за задната част на телефона с протектор от закалено стъкло за дисплея, за да предпазите максимално цялото устройство. А ако искате цветен и ярък кейс, изберете червен или тъмносин матиран вариант. 

Аксесоарите за Motorola не само предоставят функционални предимства за работа и предпазване на вашия смартфон, но също така позволяват персонализиране, за да отразява мобилното ви устройство вашия индивидуален стил и личност.

Разгледайте аксесоари и калъфи за Motorola, предлагани от Fonax, и направете своя избор!


Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.