МЕНЮ
Количка

Honor модели


Honor е бранд за смарт устройства, създаден през 2013-та година. Сега компанията, която е била собственост на Huawei, цели да се превърне в глобална емблематична технологична марка.

Фокусът на бранда е да осигури интелигентни решения за всеки един момент от живота на човек.

Honor има богата гама висококачествени смартфони, таблети, лаптопи, слушалки и часовници.

Смартфоните на бранда имат елегантен, изчистен дизайн и големи  сензорни екрани с ярки цветове. Ако сте притежател на Honor устройство и искате да запазите красивия му вид по-дълго време, вземете аксесоари от Fonax!

Аксесоари за Honor от Fonax

Независимо дали имате модел от най-новите серии на бранда като Magic, N, X или такъв от края на 2021-ва година като Honor 50 Lite, в онлайн магазин Fonax ще откриете кейсове, калъфи и протектори, които да предпазят устройството ви от надраскване.

Калъф за Honor 50 Lite в черно с магнитно закопчаване ще ви помогне да защитите едновременно и корпуса, и дисплея на устройството си. За да запазите видим яркия и красив цвят на корпуса, изберете прозрачен силиконов кейс. Не забравяйте да вземете и стъклен протектор за дисплея, както и протектор за интересната пръстеновидна задна мултикамера. Удароустойчивият протектор за задна камера я предпазва от счупване, удари и драскотини, без да влияе на яркостта и цветовете при снимки и видеа.

За собствениците на Honor 50, водещи по-активен начин на живот, Fonax предлага качествени аксесоари, които ще защитят устройството ви от драскотини и прах. Ако водите по-активен начин на живот и искате да предпазите своя Honor 50, изберете калъф или кейс, както и протектори за екрана и задната камера. Стъклен протектор за Honor 50 ще предпази сензорния дисплей на устройството ви от драскотини и прах. Препоръчително е да поставите и удароустойчив протектор за задна камера.

Доста популярен модел, лансиран през март 2022-ра година, е Honor X8. Предлагаме както матиран черен силиконов кейс, за любителите на класически черен цвят, така и прозрачен калъф за тези, които искат да запазят цвета на корпуса видим. При нас ще откриете и аксесоари за други харесвани модели от бранда като Honor 10 и Honor 8x.

Аксесоарите за Honor не само предоставят функционални предимства за работа и предпазване на вашия смартфон, но също така позволяват персонализиране, за да отразява мобилното ви устройство вашия индивидуален стил и личност.

Разгледайте аксесоари и калъфи за Honor, предлагани от Fonax, и направете своя избор!

 


Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.