МЕНЮ
Количка

Xiaomi модели


Ангажиментът на Xiaomi  да предоставя висококачествени иновативни смартфони на конкурентни цени я направи любима сред технологичните ентусиасти по цял свят.

Ако сте притежател на смартфон Xiaomi, то задължително ще ви трябват и стилни аксесоари, които не само да предпазят корпуса и екрана на устройството ви, но и да ви дадат възможност да го промените според своя стил и предпочитания.

Аксесоари за Xiaomi от Fonax

В онлайн магазина на Fonax ще намерите разнообразна гама аксесоари за различни модели смартфони Xiaomi. Те са не само функционални, но и с красив елегантен дизайн и изработка от първокласни материали. 

При нас ще откриете набор от аксесоари за Xiaomi Mi 12 Pro, едно от водещите устройства на марката.

Тези аксесоари включват: защитни калъфи тефтер флип с магнитно затваряне от висококачествена еко кожа за елегантен и изтънчен вид на смартфона; силиконови кейсове с течност и брокат, или само с брокат, за обожаващите смартфони с блестяща визия; силиконови прозрачни кейсове, които позволяват да се вижда красивия оригинален цвят на телефона и стъклени протектори от закалено стъкло за дисплей.

За Xiaomi Mi 10T Lite 5G, друг популярен модел смартфон от бранда, също има интересни опции кейсове и калъфи. За този модел предлагаме както класически калъфи тефтер флип с магнит в златист или черен цвят и прозрачни кейсове, така и многоцветни варианти. Силиконовите кейсове с Еднорог, Розови цветя или Фламинго са подходящи за обичащите пролетни, цветни и ярки варианти. Освен кейсове при нас ще откриете и стъклени протектори за екрана и за задната камера.

В онлайн магазин Fonax може да откриете не само аксесоари за Xiaomi Mi 10T Lite и Xiaomi Mi 12 Pro, но и други модели, като Xiaomi Mi 11 Ultra 5G, Xiaomi Redmi 8 и Redmi 9, включително и за различни версии като Pro, Lite и други.

Аксесоарите за Xiaomi не само предоставят функционални предимства за работа и предпазване на вашия смартфон, но също така позволяват персонализиране, за да отразява вашия индивидуален стил и личност.

Всички аксесоари, за които ти и твоят Xiaomi мечтаете!

Открийте своя модел Xiaomi и вижте ТОП оферти за калъфи за телефон, протектори, слушалки, кабели и зарядни, предоставени от Fonax.bg.

Разгледайте аксесоари и калъфи за Xiaomi, предлагани от Fonax, и направете своя избор!

Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.