МЕНЮ
Количка

Хендсфри

Хендсфри устройствата са изключително полезни за лесна и безпроблемна комуникация. Можеш да ги използваш навсякъде и по всяко време. Те са много удобни за употреба, докато пътуваш в колата или тренираш във фитнеса.

Освен с подобрената си мобилност и възможността за свързване с няколко устройства те се характеризират с отлично качество на звука. Много модели имат опцията за блокиране на фоновия шум. Това ще ти помогне да се съсредоточиш върху разговора, музиката или подкаста, който слушаш, дори в шумна среда. 

Някои хендсфри слушалки позволяват безпроблемна интеграция на гласови асистенти, на които да задаваш въпроси или команди.

Не на последно място на пазара съществува разнообразие от цветови комбинации и дизайни — от изчистени и класически модели до такива в ярки запомнящи се цветове.

Висококачествени хендсфри за телефони

Ние, от Fonax.bg, се стремим да предлагаме на клиентите си здрави и надеждни продукти. Хендсфри устройствата ни са изработени от висококачествени материали и се отличават с издръжливост, дълготрайност и съвместимост с различни устройства.

Селекция от модерни хендсфри модели

На сайта на Fonax.bg ще откриеш избрана селекция от хендсфри модели, с които да говориш по телефона, докато пътуваш с колата или тренираш.

Хендсфри слушалките Jabra Talk 5 са изключително лесни за употреба и могат да се използват в движение. Те имат висококачествени микрофон и високоговорител, с които да чуваш ясно и чисто човека, с когото разговаряш.

Хендсфри слушалки на най-добри цени от Fonax.bg

Избери удобни и практични хендсфри устройства от сайта на Fonax.bg, с които да извлечеш максимална полза от комуникацията с близките си хора, когато си на път. 

При нас ще откриеш най-подходящия модел за твоите нужди, затова не се колебай да разгледаш актуалните ни предложения. Не забравяй и да се възползваш от най-новите ни промоции.

Поръчай сега и ще получиш бърза и сигурна доставка до офис или адрес с опция за преглед. 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как се свързва хендсфри слушалката с мобилния телефон?

Свързването на хендсфри става чрез Bluetooth технология. Потребителят трябва да активира Bluetooth на своя телефон и да избере слушалката от списъка с налични устройства за сдвояване. Обикновено не се изисква инсталация на допълнителни приложения.

Мога ли да използвам хендсфри с други устройства освен телефон?

Да, много слушалки хендсфри са съвместими с различни устройства като например таблети, лаптопи или компютри, които поддържат Bluetooth връзка.

Каква е дистанцията на работа на хендсфри слушалката?

Обикновено разстоянието, на което безпроблемно може да се ползва хендсфри, е около 10 метра от сдвоеното устройство. Въпреки това дистанцията може да варира в зависимост от модела и околната среда.

Продуктов код: 18157
..
75.90 лв.
Онлайн цена:75.90 лв.
Продуктов код: 14320
Насладете се на разговорите с висококачествен микрофон и високоговорител, които са оптимизирани, за да направят вашите разговори чисти и ясни. Стилната и удобна Bluetooth слушалка Jabra Talk 5 прави безжичните разговори в движение изключително лесни...
48.90 лв.
Онлайн цена:48.90 лв.
Продуктов код: 15468
Стилната и удобна Bluetooth слушалка Setty SBT-01 прави безжичните разговори в движение изключително лесни. Провеждайте разговори с времетраене до 4 часа и на разстояние до 8 метра от мобилното устройство. Със своя привлекателен и удобен дизайн, тази слушалка прави безжичните разговори изключително ..
29.90 лв.
Онлайн цена:29.90 лв.
Продуктов код: 15650
XO BE4 е идеалният начин да получите максимума от вашите разговори в движение. Интуитивно проектираната Bluetooth слушалка е направена, за да се свърже лесно с мобилния телефон и да работи практично. Със своя привлекателен и удобен за потребителя дизайн, прави безжичните разговори лесни...
39.90 лв.
Онлайн цена:39.90 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.