МЕНЮ
Количка

Huawei модели


Huawei е мултинационална технологична компания, основана през 1987 г., която днес е една от водещите компании в глобалната телекомуникационна индустрия.

Аксесоари за Huawei от Fonax

В онлайн магазин Fonax може да откриете не само аксесоари за едни от по-новите модели на Huawei като Nova 10, но и за други модели, като Huawei P серия, Huawei Y7 и Huawei Y6, включително и за различни версии като Pro и Lite.

Един от най-търсените аксесоари са калъфите за телефони Huawei, които са не само стилни, но и осигуряват защита на устройството. В нашия онлайн магазин ще откриете различни дизайни, цветове и материали, което позволява да изберете вариант, отговарящ на личния ви стил.

Предлагаме аксесоари за някои от най-популярните модели смартфони на Huawei, като Huawei Nova 10, P10 Pro и P10 Lite,  Huawei P30 и други. Сред разнообразието от модели ще откриете: калъфи тефтер флип; подсилени кейсове, които осигуряват максимална безопасност и защита за вашия телефон при падане или удар; кейсове с течности и брокат; прозрачни, матирани, блестящи и други кейсове.

Друг основен аксесоар за телефон Huawei, който може да откриете в нашия онлайн магазин, са протекторите за екран и протектори за задна камера.

Протекторите за екран предпазват от надраскване, пръстови отпечатъци и други щети. Те са изработени от висококачествени материали, осигуряващи издръжливост и яснота на екрана като същевременно не понижават качествата на дисплея. Протекторите за задна камера могат да са стъклени или удароустойчиви. Те предпазват от удари и прах, като същевременно с това запазват цветовете, и яркостта и силата на светкавицата за перфектни снимки.

Аксесоарите за Huawei не само предоставят функционални предимства за работа и предпазване на вашия смартфон, но също така позволяват персонализиране, за да отразява вашия индивидуален стил и личност.

Всички аксесоари, за които вие и вашият Huawei мечтаете!

Открийте своя модел и вижте всички калъфи за телефон, протектори, слушалки, кабели и зарядни, които Fonax.bg ти предоставя.

Разгледайте аксесоари и калъфи за Huawei, предлагани от Fonax, и направете своя избор!

Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.