МЕНЮ
Количка

За нас

Fonax аксесоари - иконки

Fonax — Българската ТОП марка за мобилни аксесоари и мечтата на всеки телефон!


От 2012 година благодарение на нашата целеустременост, креативност и фокус върху клиентските нужди, ние сме неизменна част от българският пазар на мобилни аксесоари

Мисията ни е да удовлетворим нуждите и желанията на своите клиенти, като не просто им предлагаме артикули, а като избираме персонално, за всеки един клиент, най-подходящия аксесоар

Нашите идеи и стратегии за следващите години са още по-бърз директен внос на нови аксесоари, по-богата гама от качествени продукти, още по-актрактивни цени и отстъпки.


Fonax предлага огромен избор от аксесоари за мобилни устройства: калъфи за телефони и кейсове, протектори за екран и задна камера, зарядни, кабели, слушали и други. Също така, предлагаме и услуга за печат на персонализирани кейсове с име, снимка, лого, надпис и/или дизайн по избор.

Качествени продукти и първокласно обслужване, правят Fonax вашият най-добър избор всеки път, когато става въпрос за защита на Вашите устройства.


Ние сме модерна компания с плоска йeрархия и държим на дългогодишни контакти с нашите клиенти!

Благодарение на младия ни и енергичен екип, Вие ще получите адекватно предложение, достоверна информация и отговор на всички въпроси. С професионално обслужване и отношение, се стремим да внесем настроение в работата ни с клиенти.Екипът ни от специалисти е на разположение за всички въпроси и всяка допълнителна информация, от която може да се нуждаете. Това, към което се стремим, е да се фокусираме върху търсенето на клиентите, да предвиждаме очакванията им и да се съобразяваме с тях!

В днешно време не е достатъчно единствено да предлагаш качествени продукти на разумни цени. Много е важно една компания да следва цялостна визия и да има утвърдени ценности, защото бизнесът е средство за положителна промяна на света – включително като се ангажира с решението на сериозните социални и екологични проблеми на днешния ден. Убедени сме, че който върши добро, рано или късно получава същото в замяна. С това на ум, ние вземаме нашата социална отговорност много сериозно и се ангажираме в областта на спорта, рециклирането на отпадъчни продукти и подкрепяме SOS детски селища България.

Ние използваме бисквитки с цел да ви доставим най-добрите продукти и услуги. Прочети тук: Политика за поверителност.