МЕНЮ
Количка

Изтриване на личните ми данни (право „да бъда забравен“)

Вие можете да направите заявка на изтриване на акаунт. След като цикнете линка, системата ще ви изисква потвърждение по и-мейл.
Имайте предвид, че този процес е равносилен на изтриване на вашия профил, след което няма да имате достъп повече.

Вашият и-мейл адрес

Процес на изтриване на акаунт

Ще получите имейл с връзка, която при натискане ще изтрие всички данни, които съхраняваме за вас. Ако нещо не може да бъде изтрито, то ще бъде анонимно. Връзката ще бъде активна за 2 часа.