Футболът е един от най-гледаните спортове в целия свят. Той може да обедини хора от всякакви националности и възрасти и да ги накара да изживеят богата палитра от емоции.

Ако имаш близък човек, който истински се интересува от футбол, вероятно поне веднъж си искал да му купиш подарък, свързан с този спорт. За да те улесним, в тази статия ще споделим с теб няколко интересни идеи за подарък за футболен фен. 

Какво да подариш на футболен фен

Правенето на подарък, свързан с футбола, може да накара всеки запалянко да се почувства оценен, тъй като по този начин показваш отношение към играта, която го вълнува. 

Но откриването на подходящ подарък често е почти невъзможна мисия. Затова сега ще ти дадем някои предложения, с които да зарадваш дори най-претенциозните почитатели на този спорт. 

Футболен кейс 

Подходяща идея за подарък са футболните кейсове. Те са прекрасен начин близкият ти човек да покаже на кой отбор симпатизира. Освен че добавят стил и уникалност на устройството те служат и като напомняне за любимия тим и вълненията, свързани с него. 

Футболният калъф може да се превърне и в повод за създаване на нови запознанства. Ако хора, които харесват същия отбор, забележат кейса, могат да заговорят приятеля ти, с което той да открие други запалянковци, споделящи същата страст.

Ако подариш футболен кейс, е много вероятно този, за когото е предвиден, веднага да пожелае да го сложи на телефона си и да захвърли настоящия си калъф. За да му помогнеш в това да реши какво да прави със стария си кейс, можеш да му споделиш сттията ни по темата.

Футболен екип 

Футболният екип е подарък, с който рядко можеш да сбъркаш. Човекът, когото искаш да изненадаш с него, може да го ползва навсякъде - когато лежи удобно на дивана вкъщи, когато е навън с приятели, или пък в моментите, в които е на стадиона, за да гледа любимия си тим. Ако той симпатизира на конкретен футболист, можеш да поръчаш персонализиран екип и да поставиш името и номера на играча, когото харесва, за да направиш подаръка още по-личен и специален. 

Футболен шал

Шалът е един от най-популярните футболни аксесоари, които можеш да подариш на почитател на тази игра. Той може да носи цветовете на конкретен отбор, както и неговата емблема - неща, показващи принадлежност към общност, която подкрепя даден тим и в успехите, и в провалите. 

Шалчето, също като футболния екип, може да бъде използвано не само на стадиона, но и в ежедневието. То може да се превърне дори и в декорация за дома - в случай че желае, твоят приятел може да го закачи на стената вкъщи например. По този начин всеки ден ще се сеща за любимия си отбор и ще си спомня за най-вълнуващите моменти, свързани с него. 

Футболна чаша

Чашата също е добра идея за подарък за футболен фен. Тя може да бъде персонализирана по различни начини.

Ако искаш дизайнът на чашата да бъде по-минималистичен, можеш да сложиш върху нея единствено логото на предпочитания от твоя близък отбор. В случай че смяташ, че това не е достатъчно, е възможно да поставиш върху чашата и името на човека, за когото е предвидена.

Ако желаеш чашата да бъде закачлива и забавна, можеш да използваш снимка на футболист, но да замениш лицето му с това на твоя приятел. Така всеки път, когато пие чая или кафето си, ще го прави с усмивка.

Билети за футболен мач

Един от най-добрите подаръци, които можеш да направиш за футболен запалянко, са билетите за мач. С него ти подаряваш емоция, която не може да бъде изживяна пред телевизора - това да попаднеш сред хора, които скандират името на любимия отбор и се вълнуват за всеки вкаран гол, е незаменимо. Този подарък би бил още по-запомнящ се, ако този, за когото е предвиден, никога не е гледал тима, който подкрепя, на живо.

Футболна видеоигра

Подарък за футболни фенове - футболна видеоигра

Някои почитатели на футбола обичат да се наслаждават на спорта и под формата на видеоигра. Ако приятелят ти притежава игрова конзола, можеш да му вземеш футболна игра, която да играе както сам, така и с приятели. 

Видеоигрите, които се създават днес, имат реалистична графика. По този начин те ще позволят на твоя близък да се пренесе изцяло на терена, където трябва да измисли стратегия, с която да постигне победа. 

Футболна книга

Футболните книги също са чудесно предложение за подарък за феновете на този спорт. В търговската мрежа можеш да откриеш заглавия, свързани с живота на най-известните футболни треньори и пътя, който са изминали, за да постигнат успехите, заради които са прочути днес. 

Ако не си сигурен относно треньорите, на които твоят приятел симпатизира, можеш да закупиш книга, свързана с историята на спорта. С нея можеш да бъдеш спокоен, че няма да сбъркаш, тъй като почти всеки почитател на футбола би се вълнувал да научи как е поставено началото на тази игра и как се е стигнало до това да се превърне в един от най-известните спортове в света.

Допълнителни идеи

Често почитателите на футбола обичат да спортуват. Ако и този, когото искаш да изненадаш, спада към тази група, може да му подариш някое от следващите ни предложения. 

Спортен калъф

Подарък за футболни фенове - спортен калъф за телефон/p>

Ако близкият ти човек практикува някакъв спорт, е възможно спортният калъф да се окаже най-подходящият подарък за него. Той осигурява защита за мобилното устройство, с което намалява опасността от наранявания и драскотини. 

Съществуват спортни калъфи, които се поставят на кръста. Освен пространство за телефона в тях има място и за други нужни вещи, като например ключове, документи, пари и слушалки. Има и калъфи, които се поставят на ръката. Те също осигуряват сигурност за устройството и разполагат с място за най-необходимото.  

Безжични слушалки

Безжичните слушалки също могат да се окажат чудесен подарък за твоя приятел. Благодарение на тях може да се наслаждава на мотивиращи песни, както и да слуша интересен подкаст, без да се налага да се бори срещу заплетени кабели по време на тренировка.

Заключение

Ако искаш да зарадваш някой футболен запалянко, можеш да избереш едно от деветте предложения, които ти дадохме в тази статия. С всяко от тях ще покажеш на близкия ти човек отношение към неговата страст - почти сигурно е, че жестът ти няма да остане неоценен.

В случай че статията ти е била интересна и искаш да научиш още полезна информация, свързана с мобилни аксесоари, техника и телефони, не пропускай да разгледаш нашия блог. В него ти споделяме съвети и новини от мобилния свят.