Почти всеки е чувал за един от най-популярните аксесоари за мобилни устройства - попсокетът. Той съчетава в себе си много удобства и е подходящ за малки и големи. В тази публикация от блога ни ще ти разкажем за това какво представляват попсокетите, за какво се използват и с какво оригиналните аксесоари на бранда PopSockets® превъзхождат репликите на пазара.

Ако ти е интересно и искаш да научиш повече, остани с нас до края на статията, защото ще споделим с теб и от къде можеш да си купиш оригинален попсокет. 

PopSockets® e американски бранд, предлагащ висококачествени попсокети, кейсове и калъфи за телефони и безжични зарядни устройства. Оторизиран партньор на PopSockets® България e Fonax. На сайта можеш да откриеш оригинални попсокети със страхотно качество в най-разнообразни цветове и дизайни. 

Какво представлява хитовият аксесоар попсокет

Попсокетът е един от най-използваните мобилни аксесоари днес. Той е много функционален и удобен и има способността да разрешава неудобства, що се касае до правене на селфита, говорене по телефона или гледане на видеоклипове. 

Попсокетът е с кръгла форма и се залепя на гърба на устройството. Може да функционира като удобна стойка за таблети или електронни четци и като цяло улеснява хващането и поддържането на телефона. Освен това прекасните цветни дизайни на попсокетите разкрасяват телефона, придавайки му различен, стилен и закачлив външен вид. 

Кръглият аксесоар има възможност да се разпъва на две нива. Когато го прибереш към основата, попсокетът става много тънък и не пречи на поставянето на телефона в джоба или в по-малка чанта. 

Как можеш да го използваш 

Когато става въпрос за използването му върху смартфон, той решава три основни проблема. 

Поставянето на попсокет на телефона  осигурява много добър захват, така че държането на устройството става по-лесно и удобно. Аксесоарът улеснява правенето на селфита и елиминира притеснението, че ще изпуснеш телефона си. 

Освен това може да  ти служи и като стойка за смартфон или таблет, така че устройството да стои изправено, докато гледаш видеа или четеш. Много хора използват попсокет и за увиване на жичните си слушалки около него, така че кабелът да не пречи по време на разговор или слушане на музика.

Ако желаеш по-голямо удобство, можеш да поставиш повече от един попсокет на гърба на мобилното устройство. По-този начин ще си гарантираш сигурност и стабилност.

Има ли реплики на PopSockets® и с какво оригиналът ги превъзхожда 

Реплики на PopSockets® и с какво оригиналът ги превъзхожда

Попсокетът набира доста голяма популярност сред младите хора. Както  споменахме вече, освен, че има красив дизайн, той е и много функционален и удобен за ежедневна употреба. 

Напоследък се превърна в много търсен аксесоар, което доведе и до появата на все повече PopSockets® реплики. Те изглеждат примамливо и запазват основната си функционалност, но почитателите на PopSockets® веднага биха открили разликите. 

Оригиналният аксесоар е по-издръжлив във времето и по-качествено изработен от репликата. Освен това истинският попсокет се закрепя здраво към телефона, благодарение на по-устойчиво лепило. 

Неоригиналните попсокети се славят със своите ниски цени, но понякога по-евтиният продукт, излиза по-скъпо след време. 

Не на последно място е възможно цветовете им да избледнеят и да загубят своя блясък и красота изключително бързо. При оригиналният попсокет това няма как да се случи, тъй като принтовете са с върховно качество. 

От къде можеш да закупиш оригинален попсокет 

Ако се чудиш от къде можеш да си купиш попсокет на марката PopSockets®, посети нашия сайт. Предлагаме изключително богато разнообразие от цветове и дизайни. Важно е да се отбележи, че Fonax e единственият вносител на оригинални попсокети в България. 

Ако се нуждаеш от други аксесоари като калъф за телефон или протектор за своето мобилно устройство, не се колебай да разгледаш най-новите ни предложения. 

Не забравяй да прочетеш и другите ни статии в блога. В тях споделяме актуална и полезна информация от света на мобилните аксесоари и устройства.