Новият телефон определено е повод за радост. Той се превръща в свещен предмет, който се стараеш да опазиш възможно най-дълго време. Колкото и ловко да бдиш над него, понякога се появяват неочаквани и екстремни ситуации, които няма как да предвидиш. Съществуват някои задължителни аксесоари, с които е добре да оборудваш чисто новия си телефон - предпазен калъф, предпазно стъкло за телефон и външна батерия.

Освен да предпазят телефона ти, аксесоари като кейс и протектор ще допълнят неговата елегантна и стилна визия. Що се отнася до външната преносима батерия, то никога повече няма да ти се налага да оставаш с критично нисък процент батерия.  

В днешната статия ще ти дадем няколко съвета за това как да опазиш новия  телефон и как да го заредиш дори когато си навън. Ще разкажем повече за трите аксесоара, които задължително трябва да закупиш, ако искаш смартфонът  да остане невредим и работещ независимо от обстоятелствата. 

Как да предпазиш телефона си със стил 

Току-що си си взел нов телефон и се чудиш  как да го предпазиш? Дори леко се страхуваш да го използваш, за да не се счупи или надраска. Не се притеснявай, ние сме насреща, за да ти помогнем. Ще ти представим нашите специални аксесоари, които ще ти помогнат да опазиш телефона си, като същевременно го направиш уникален и стилен. Колкото по-бързо и сигурно предпазиш телефона, толкова  по-дълго време ще му се радваш.

Всичко започва от калъфа за телефон 

Новият телефон има нужда от добра и сигурна защита. За да го предпазиш от счупване, надраскване или замърсяване, трябва да си вземеш калъф за телефон. Предпазните гръбчета се предлагат в много и различни дизайни според модела телефон, който притежаваш. 

Освен това, можеш да избираш и материала на кейса, т.е силиконов или пластмасов гръб за телефон. Силиконовите калъфи за телефони са изключително удобни, защото прилепват плътно по гърба на устройството и предотвратяват счупване дори при силни удари или при изпускане. Притежавайки предпазен калъф за телефон, винаги ще бъдеш спокоен и няма да се притесняваш да взимаш телефона навсякъде със себе си. Пластмасовите кейсове също са много здрави и надеждни. Защитата е сигурна и можеш да избираш измежду редица различни модели, цветове и дизайни. А ако искаш повече блясък, серията Shiny е точно за теб.

Освен да предпазват панела и дисплея на телефона, кейсовете са многофункционални, тъй като разполагат с всички бутони, входове и изходи на телефона, а по този начин няма да се налага да сваляш калъфа при никакви обстоятелства. 

Калъфът за телефон не е само защитно средство, но и страхотен аксесоар

Ако искаш да бъдеш различен, да покажеш себе си и своята индивидуалност, то можеш да го направиш закупувайки калъф за телефон със собствен дизайн.  Кейсовете с дизайн ще покажат твоята  идентичност и уникален стил. 

Можеш да си поръчаш предпазен калъф за телефон с персонализиран дизайн спрямо твоите интереси. Ако си фен на сериали, то задължително трябва да разгледаш кейсовете с дизайн на Stranger Things, а ако се увличаш по популярните корейски поп банди, непременно провери за K-POP кейсове

Влюбен ли си? Изненадай половинката със страхотен кейс за двама. Определено ще зарадваш човека отсреща и ще създавате още прекрасни спомени заедно. А за футболните фенове се предлагат кейсове на любимите български футболни отбори. По този начин ще покажеш предаността и любовта към предпочитания отбор. 

Калъфът за телефон може да се превърне в един уникален аксесоар, който ще те кара да се усмихваш всеки път щом погледнеш телефона си. Можеш да бъдеш стилен и модерен с кейсовете с персонализиран дизайн, като в същото време телефонът ти ще бъде в безопасност и в безупречно състояние. А ето една интересна "класация" - нашите топ 3 кейсове с дизайн.

Червен и шахматен кейс с дизайн

Не може без стъклен протектор за дисплей на телефон 

Aнгажиран с  работа или забавления, може неволно да изтървеш телефона си и дисплеят му да се счупи. Това със сигурност ще бъде доста неприятно, затова е хубаво да си подготвен предварително. Тук на помощ идва протекторът за дисплей на телефон.

Предпазното стъкло за телефон ще защитава дисплея ти от надраскване, напукване или цялостно счупване. Протекторите са почти незабележими, тъй като повечето са с цяло лепило и прилепват плътно по целия екран на телефона, така че да не възпрепятстват работата на устройството. 

Стъклените протектори от закалено стъкло са изключително качествени и надеждни, а стъклото е с много висока степен на прозрачност, като предлага чиста и ясна картина на целия екран. А още по-хубавото е, че можеш да си избереш стъклен протектор с UV защита. Тя пречупва светлината и яркостта на екрана остава същата дори когато използваш смартфона си на силно слънце. Можеш да правиш снимки или клипчета, без да се налага да търсиш сянка. 

Препоръчваме ти непременно да си сложиш удароустйчив протектор. Ако искаш да предпазиш телефона си и да му се радваш дълго време, то помисли първо за неговата защита. 

А ако батерията се изтощи бързо

Вече си си харесал калъф за телефона и имаш предпазно стъкло, какво още ти трябва? 

Ако по цял ден използваш телефона си, играеш игри, слушаш музика или разглеждаш социалните мрежи, батерията ти със сигурност няма да издържи. Предлагаме ти страхотно решение - да си вземеш преносима батерия за телефон.  Благодарение на външната батерия, няма да допуснеш телефона ти да се изключи по средата на деня, без да имаш възможност да го ползваш, докато не се прибереш. 

Представи си друг неприятен сценарий - токът спира и не се очаква да го пуснат в близките няколко часа. В този случай една добра външна батерия за телефон ще ти свърши перфектна работа, защото можеш да заредиш телефона си въпреки факта, че няма ток. Също така, ако с приятели решите да отидете на излет в планината за няколко дни, със сигурност няма да се справите без преносима батерия. 

Външната батерия за зареждане на телефон е аксесоар, който задължително трябва да имаш. Тя ще ти бъде верен помощник в доста ситуации, а и е много удобна, защото можеш да я носиш навсякъде със себе си и да зареждаш телефона си по всяко време. 

Три различни външни батерии за телефон

Страхотни аксесоари за телефони от Fonax

Защитата на телефона ти е много важна, затова не я пренебрегвай. Калъфът за телефон и стъкленият протектор за дисплей ще предпазят смартфона ти от счупване, надраскване, зацапване или евентуални механични повреди. Благодарение на тях, ще можеш да си го ползваш дълго време, а той да остане непокътнат и запазен. Не пропускай да си вземеш и преносима батерия, която може да те спаси в много  непредвидени ситуации, а и е удобна и ти осигурява мобилност навсякъде.

В статията те запознахме с топ 3 задължителни аксесоара за твоя нов телефон -  предпазен калъф за телефон, протектор за дисплей и преносима външна батерия. 

Радвай се на новия си смартфон и го използвай пълноценно, като го защитиш с някои от нашите страхотни аксесоари.

На сайта на Fonax можеш да избереш кейс и протектор, спрямо твоите предпочитания и модел телефон.  Не забравяй, че обикновеното гръбче за телефон може да се превърне в уникален аксесоар, изразяващ твоя стил, елегантност и индивидуалност. Затова избирай смело и гарантирай безопасността на новия телефон навсякъде и по всяко време.